Red Purple Black
Croatian Czech Danish Dutch English French German Greek Hungarian Italian Norwegian Polish Spanish

Kupres.info - Skijanje na Kupresu

Index članka
Kupres.info - Skijanje na Kupresu
Podaci o skijalištu
Cijena ski karata
Staze i mapa skijališta
Rute i položaj
Sve stranice

Na zapadu Bosne i Hercegovine, uz magistralnu cestu od Splita prema Bugojnu, smjestio se Kupres, gradić koji je zbog planinske klime i sa četiri mjeseca snježnih padalina, već godinama vikend odredište brojnih poklonika skijanja iz Dalmacije i Hercegovine.

Tek nekoliko kilometara od samog gradića nalazi se sportsko rekreacijski centar Adria ski hotela na Čajuši, a iz samog grada dolazi se i do 1.5 km udaljenog drugog kupreškog skijališta Stožer – Vrana.

alt

Dok su na početnoj točki od 1200 m nadmorske visine na Čajuši, među tisućama gostiju koji ovdje borave tijekom vikenda, najčešći gosti članovi obitelji skijašarekreativaca, na Stožeru su uz skijaše svoje idealno mjesto našli i boarderi.

Obadva skijališta mogu se pohvaliti izuzetnom prirodom, ali i nastojanjima za razvojem sve više različitih sadržaja na skijalištima.Zadnji komentari!

 • KUPRES: Na Čajuši cijene iste kao lani, očekuju se drugačije...
  Piši više, jer se dobro čita i konkretno je napisano i to je najvažnije, jer tko voli blablakanje...nitko čini mi se Pozdravljam my blog - Zdrav stil života (www.hallu.com.hr: (http://www.hallu.com.hr:) www.hallu.com.hr (http://www.hallu.com.hr))
 • Liku zahvatila snježna mećava, pada i u dijelovima Primorja
  Jako dobro da govoriš o takvim temama. Pozdrav Stop by my blog: zdrav stil zivota je (vital.com.hr: vital.com.hr/clanak/21/ (http://vital.com.hr/clanak/21/))
 • Humanitarna akcija i utrka za djecu Maestrala na snijegu
  Problem koji je ovdje opisan je dobro ocjenjen. Imam sličan stav Feel free to surf to my webpage :: Blog o zdravlju i medicini (vital.com.hr: vital.com.hr/clanak/21/ (http://vital.com.hr/clanak/21/))
 • Zašto gosti vole Jahorinu
  Trebate li hitan zajam? Jeste li u dugovima? trebate hitan zajam za financiranje vašeg poslovanja ?, ste bili odbijen od strane Vaše banke, ne brinite više, Naše usluge su brzo, lako i siguran kredite sada u bilo kakvim okolnostima. Posuditi do $ 2000 - $ 1,000.000 danas! Obratite nam se s informacijama kredita na ovaj e-mail: n...
 • Hrvati se skijanja ne odriču ni u krizi: Ove godine s rezerv...
  Dobar članak, u mreži ima malo takvih stvari. Na žalost. My page: Blog o zdravlju i medicini (Www.Hallu.Com.hr: (Www.Hallu.Com.hr:) Www.Hallu.Com.hr/ (http://Www.Hallu.Com.hr/))
 • Na Kupresu još 5 topova i restoran Tikvice
  Sjajno napisano, samo da bi bilo više sličnih tema. Feel free to surf to my website: Blog o zdravlju i medicini; vital.com.hr: vital.com.hr/clanak/21/ (http://vital.com.hr/clanak/21/),
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
 • Video Kupres

澳门赌场 云顶赌场