Red Purple Black
Croatian Czech Danish Dutch English French German Greek Hungarian Italian Norwegian Polish Spanish
Aktualnosti

Uživalo se i na Raduši

IspisE-mail

Autor D.P. Ponedjeljak, 23 Siječanj 2017 12:48

DOBRO PRIPREMLJEN PRIRODNI SNIJEG
Među skijalištima u BIH, koji su proteklog vikenda pružili pravo uživanje skijašima, bio je i ski centar Raduša, koji je po prvi put ove sezone otvorio svoja vrata i pokrenuo žice.

 

Ima snijega, sunca i ponešto oblaka i većina staza radi

IspisE-mail

Autor D.P. Petak, 20 Siječanj 2017 16:36

JOŠ JEDAN SKIJAŠKI VIKEND
Za razliku od prethodnih dana na većini bosanskohercegovačkih skijališta vladalo je u petak uglavnom sunčano vrijeme, a ponešto oblaka i poneka pahulja bilo je uglavnom u središnjem dijelu susjedne države. Slično, pa i bolje vrijeme očekuje se i tijekom vikenda pa je to svakako prilika da se naredna dva dana provedu u zimskim aktivnostima.

 

Prošlog vikenda skijališta bila puna poput šipaka

IspisE-mail

Autor D.P. Srijeda, 18 Siječanj 2017 19:06

ZAHUKTALO SE
Posljednjih dana na bosanskohercegovačkim skijalištima, iako ima dovoljno snijega za skijanje, bordanje ili druge zimske aktivnosti, vremenski uvjeti s oblačnim nebom, ponekom pahuljom, ali i maglom te vjetrom, ponešto kvare pravi užitak. Stoga svi oni, koji su proteklog vikenda iskoristili odlične vremenske uvjete i boravili na nekom od tih skijališta imaju dodatan razlog za zadovoljstvo.

 
 

Zimsko vrijeme se nastavlja: dosta hladnoće, a krajem tjedna i dosta oborina!

IspisE-mail

Autor Kristijan Božarov (Crometeo) Utorak, 10 Siječanj 2017 07:36

Nakon nekoliko dana “dubokog smrzavanja”, ponedjeljak je području Jadrana donio prolazni predah od temperaturnih minusa. Ipak, jutro je počelo hladno, izraženije u zaobalju. U zaleđu Istre temperature su se jutros mjestimice spustile do -11°C (Pazin, Livade), a u zaleđu Kvarnera i do -10°C. U Dalmaciji je, što se tiče naseljenih područja, najhladnije bilo u Muću s -12°C, zatim Lovreću koji je mjerio minimalnu jutarnju temperaturu zraka od -9°C. Na Svetom Juri na Biokovu izmjereno je -18°C. Uz obalu i na otocima bilo je od -4 do +2°C. Danju se posvuda osjetio porast temperature zraka pa su najviše dnevne vrijednosti bile većinom od 2 do 7°C, a u Zagori od -2 do 2°C. Čak se i na kopnu temperatura ponegdje približila nuli, ali ipak nije bilo pluseva.

 

Snijega ima, ali stiže i vjetar

IspisE-mail

Autor D.P. Četvrtak, 05 Siječanj 2017 19:29

NA VEĆINI BIH SKIJALIŠTA
Vjetar koji je u drugom dijelu dana na hrvatskoj obali počeo stvarati probleme građanima, mogao bi donijeti probleme i onima koji su, ovaj za Hrvate duži vikend, odlučili pohoditi neko od Dalmaciji bližih skijališta.

 
 

Strani hotelijeri vesele se dolasku skijaša iz Hrvatske

IspisE-mail

Autor Radmila Kovačević (Vecernji.hr) Četvrtak, 05 Siječanj 2017 14:07

ZIMSKI ODMOR ZA 150 DO 200 TISUĆA LJUDI
Europska zimovališta vesele se skorom skijaškom valu iz Hrvatske

 

Bez ovog u putnoj ljekarni ne krećite na skijanje!

IspisE-mail

Autor Vecernji.hr Srijeda, 04 Siječanj 2017 07:58

PREVENTIVA
Prvi snijeg zaista mnogima znači prave zimske radosti jer počinju pripreme za zimovanje i odlazak na skijanje. Međutim, u svoj toj euforiji često se dogodi da zaboravimo ponijeti sve što nam treba, posebice kada su lijekovi u pitanju.

 
 

Skijalište na Blidinju pušta u rad malu stazu

IspisE-mail

Autor Blidinje.net Utorak, 03 Siječanj 2017 20:19

Sa skijališta Blidinje Ski & Nature Park stižu pozitivne vijesti javlja Blidinje.net. Za sve posjetitelje biti će puštena u rad mala staza, a narednog vikenda najvjerojatnije i velika staza.  Snijega ima u prosjeku 40cm, ali i dalje pada. Sa skijanjem na maloj stazi krećemo u srijedu 04.01. od 09 do 16 sati.  Cijene karata: za odrasle – poludnevna 15KM, dnevna 20KM, a za djecu – poludnevna 10KM, dnevna 15KM.

 

SIBIRSKA FRONTA Stižu nam temperature do -15 °C, a Dalmaciju će prekriti snijeg

IspisE-mail

Autor Z.M.(Index.hr) Utorak, 03 Siječanj 2017 10:12

HLADNA fronta koja stiže iz Sibira premješta se prema Europi, te se očekuje da će snijegom prekriti cijeli Balkan. Osim u kontinentalnim krajevima i u gorju, snijeg se očekuje i u Dalmaciji te Dalmatinskoj zagori, predviđaju prognostičari, a prve pahulje mogle bi pasti već - sutra.

 
 

Pročitajte prije odlaska na skijanje

IspisE-mail

Autor Svijet Ljepote Ponedjeljak, 02 Siječanj 2017 20:30

Zimske radosti povezane su s odlaskom na skijanje, a većina od nas ide na praznike i zaslužene odmore početkom nove godine. Ipak, prije nego spakirate kofere i započnete se spuštati s planine, promislite dobro što vas tamo čeka i na što trebate pripaziti prije puta.

 

Neka vam nova godina počne odmorom na skijama

IspisE-mail

Autor Marko Tarandek (Pun Kufer) Petak, 30 Prosinac 2016 15:39

O austrijskim skijalištima moglo bi se pričati nekoliko dana, ali o njihovoj kvaliteti dovoljno govori podatak da će čak 60 posto Hrvata ove godine za skijanje odabrati upravo Austriju...

 
 

Stranica 1 od 108

Zadnji OGLASI

Prijatelji