Red Purple Black
Croatian Czech Danish Dutch English French German Greek Hungarian Italian Norwegian Polish Spanish
Aktualnosti

I dalje najavljene oborine i rad skijališta

IspisE-mail

Autor D.P. Petak, 30 Siječanj 2015 13:12

NIJE IDEALNO, ALI VESELI
Sva skijališta u okruženju, na kojima su uređeni organizacijski uvjeti, imaju dovoljne količine snijega pa će skijanje vjerojatno biti moguće i u danima pred nama, bio bi kratak izvještaj pred nadolazeći vikend, no odluka o skijanju ipak neće biti jednostavna.

 

ZANIMLJIVOSTI: Biciklima niz snježne staze

IspisE-mail

Autor D.P. Srijeda, 28 Siječanj 2015 16:42

SVE BLIŽE I NAŠIM KRAJEVIMA
Kako spojiti dvije ljubavi, snijeg i biciklizam, pokazuju pristaše adrenalskih sportova diljem svijeta, pa se tako već godinama na različitim skijalištima održavaju utrke zimskih spustova na dva kotača, a prošlog vikenda jedna takva utrka održana je i na slovenskom skijalištu Cerkno.

 

FOTO PRIČA: Nedjelja na Čajuši

IspisE-mail

Autor D.P. Srijeda, 28 Siječanj 2015 09:48

UŽIVALI I VELIKI I MALI
Članovi planinarskog društva Kozjak iz Kaštel Sućurca i njihovi prijatelji, proteklu su nedjelju odlučili provesti na kupreškoj Čajuši i uživati u svim ljepotama snježnog pokrivača, baš poput tisuća skijaša koji su se tamo našli.

 
 

Pogledajte zimsku avanturu na zaleđene i snijegom zatrpane vrhove Biokova

IspisE-mail

Autor Rade Popadić (Dalmacijanews) Utorak, 27 Siječanj 2015 20:13

Član Crometeo tima Karlo Repac odlučio je iz prve ruke uvjeriti se koliko je snijega u proteklom tjednu palo na Biokovu.
Biokovo je planina koja se nalazi u srcu Dalmacije, a obilježava je posebna klima. Njen najviši vrh, Sveti Jure visok je 1762 metara, a udaljen je svega 5,5 kilometara zračne udaljenosti od mora. Vrhovi od 1400 metara nadmorske visine još su bliže moru, udaljeni svega 3 kilometra zračne linije!

 

USKORO STIŽE PRAVI SNIJEG Ovaj vikend uglavnom susnježica, ali sljedeći bi mogla biti mećava

IspisE-mail

Autor Jutarnji.hr Nedjelja, 25 Siječanj 2015 13:37

Nedjeljno jutro u Hrvatskoj osvanulo je uz uglavnom oblačno vrijeme, a ponegdje je bilo i snijega te jačeg vjetra. No, temperature zraka su u najvećem dijelu zemlje, uz izuzetak viših predjela, ostale iznad nule tako da se ne očekuje stvaranje snježnog pokrivača u nizinama.

 
 

Za vikend najavljene padaline

IspisE-mail

Autor D.P. Petak, 23 Siječanj 2015 11:53

PONAVLJAJU LI SE PROŠLOGODIŠNJI PROBLEMI
Ni vikend pred nama ne obećava posebno skijaško zadovoljstvo na skijalištima BIH i Hrvatske, za što su uglavnom odgovorne vremenske prilike.

 

Milijuni Platku, a mrvice goranskim skijalištima

IspisE-mail

Autor Marinko Krmpotić (Novilist.hr) Srijeda, 21 Siječanj 2015 21:54

Najavljena količina ulaganja u Platak po meni je besmislena. Tamo su samo planinarski domovi, što znači da se golem novac ulaže u izletnički jednodnevni turizam, bez imalo želje da se skijališta razvijaju i u Gorskom kotaru, kaže Srećko Orešković iz PC-a Petehovac.

 
 

Blidinjsko jezero idealno za snowkitting i kiteboarding

IspisE-mail

Autor Autor V.K.M./Blidinje.net Ponedjeljak, 19 Siječanj 2015 20:25

NOVI ZIMSKI SPORTOVI ZA SVE AVANTURISTE
Nadolazeće zimske dane, sportski avanturisti uz skijanje mogu iskoristiti i za nove moderne sportove. Jedan od njih je i snowkitting, riječ je o zimskom sportu koji se vozi na snijegu ili ledu uz pomoć snowboarda ili skija u kojem vozač upravlja zmajem koji mu služi kao jedro kako bi uz pomoć snage vjetra skijao.

 

Po snijegu od Kanade do Mexica

IspisE-mail

Autor Autor V.K.M. Subota, 17 Siječanj 2015 10:19

NESVAKIDAŠNJI PODUHVAT DVOJICE AMERIKANACA
Justin Lichter i Shawn Forry, zaljubljenici u planinarenje i zimske sportove, odlučili su se na pješačenje od Kanade do Meksika. Na ova nesvakidašnji poduhvat krenuli su 20. listopada 2014. godine, a trenutno se nalaze u blizini jezera Tahoe i kreću se prema granici sa Meksikom.

 
 

TOPLIJI VIKEND: Hoće li staze izdržati?

IspisE-mail

Autor D.P. Petak, 16 Siječanj 2015 12:39

STANJE NA SKIJALIŠTIMA
Nakon što su ovog tjedna sa svih skijališta u okružju stizale dobre vijesti o uvjetima na stazama, prema meteo prognozi ovog bi vikenda skijaši ipak mogli ostati malo razočarani, jer je pred nama razdoblje nešto viših dnevnih temperatura i povremenog južnog vjetra.

 

Klix o Blidinju: Zaleđeno najveće planinsko jezero u BiH

IspisE-mail

Autor Blidinje.net Četvrtak, 15 Siječanj 2015 13:44

Blidinjsko jezero, koje se nalazi u centralnom dijelu istoimenog parka prirode, veći dio zime je zaleđeno, te izgleda kao jedno veliko klizalište u prekrasnom prirodnom ambijentu. Sunce koje se reflektira od njegovu zaleđenu površinu daje poseban sjaj jezeru. Brojni posjetitelji Parka prirode Blidinje često stanu uz cestu, te se kližu po jezeru. 

 
 

Stranica 1 od 96

Zadnji OGLASI

Prijatelji

澳门赌场 云顶赌场