Red Purple Black
Croatian Czech Danish Dutch English French German Greek Hungarian Italian Norwegian Polish Spanish
Aktualnosti

Begovo Razdolje moglo bi proraditi već ove zime

IspisE-mail

Autor V.K.M. Nedjelja, 31 Kolovoz 2014 13:27

TREBA POSTIĆI DOGOVOR S VLASNICIMA ZEMLJIŠTA
Begovo Razdolje, nekad poznato skijalište, stoji zatvoreno već pet sezona, no postoji mogućnost da će od zime 2014/15 ponovno proraditi. Naime, postoji volja Općine Mrkopalj da s vlasnicima zemljišta na kojem skijalište leži dogovori uvjete korištenja, piše Novi List.

 

Skijalište Platak ima nove sadržaje

IspisE-mail

Autor V.K.M. Nedjelja, 31 Kolovoz 2014 13:21

UREĐUJE SE I SKIJAŠKA INFRASTRUKTURA
Popularno gorsko skijalište Platak trebalo bi vratiti stari sjaj i to već izgrađenim novim sadržajima, ali i skorašnjim uređenjem skijaške infrastrukture, što je svakako najzanimljivije skijašima i borderima. Riječ je o skorašnjoj montaži novog nosivog užeta za žičaru Radeševo te uređenje i bojanje žičare Tešnje. Osim toga, osvanula je i nova “kućica” na jedinici.

 

JAHORINA: Prošlogodišnji vlasnici sezonskih karata ove godine ostvaruju popust

IspisE-mail

Autor DSR Subota, 30 Kolovoz 2014 12:58

ZA VJERNE POSJETITELJE
Zbog svega što je prošle sezone obilježilo skijanje na Jahorini, odnosno vremenskih neprilika i nedostatka snijega, zbog čega veći dio sezone nije bilo moguće organizirati kvalitetno skijanje, u Olimpijskom centru Jahorina za sve vlasnike ski passa za prošlu sezonu 2013/14, pripremili su određene pogodnosti.

 
 

Otvoren natječaj za grafički dizajn dječjih skija

IspisE-mail

Autor V.K.M. Petak, 29 Kolovoz 2014 17:21

PUTEM INTERNETA POŠALJITE PRIJEDLOGE DO 18. RUJNA
Talijansko skijalište Alpe di Siusi otvorio je natječaj kojim se traži novi grafički dizajn skija koje će koristiti djeca u njihovim ski školama. Dizajn bi trebao biti prilagođen tako da reklamira samo skijalište, njegovu maskotu vješticu Nix uz to bi trebao sadržavati i logo proizvođača.

 

Bjelolasica u listopadu ide na prodaju

IspisE-mail

Autor V.K.M. Petak, 29 Kolovoz 2014 17:15

POČETNA CIJENA JOŠ NEPOZNATA
Kompletna imovina hrvatskog olimpijskog centra Bjelolasica u listopadu ide na prodaju. Na javnoj dražbi će se naći sve pokretnine i nekretnine, uključujući i samo skijalište. Potencijalni kupci moći će dati ponudu za sve ili određenu nekretninu. Iako još nije poznata početna cijena na prvoj dražbi ići će se po procijenjenoj vrijednosti, dok će se prema odluci skupštine vjerovnika na svakoj sljedećoj vrijednost spuštati za 10 posto.

 
 

Panoramska vožnja i uređivanje staza

IspisE-mail

Autor D.P. Ponedjeljak, 07 Srpanj 2014 09:46

LJETO NA JAHORINI
Ljeto je vrijeme kada se na većini skijališta uređuje skijaške staze i okoliš, pa su tako ovih dana radnici i strojevi u punom zamahu na Jahorini, gdje se također radi i na  obogaćivanju sadržaja za goste tijekom ljetne sezone.

 

Slijedeći vikend treking na Čvrsnici

IspisE-mail

Autor DSR Ponedjeljak, 07 Srpanj 2014 08:18

NEMA TKO NE MOŽE
U Hrvatskoj se godinama održava jedna zanimljiva liga za rekreativce koji vole miješati planinarenje, trčanje i orijentaciju. Zove se Treking liga. Ove godine ima 14 kola na raznim lokacijama, u tri  države. Novost je što se od ove godine uvodi novo natjecanje u sklopu Treking lige, HercegovinaTrek, čija će se događanja održavati od 11. do 13. srpnja  na Čvrsnici.
 
 

Skijanje na travi: Gusjenice na noge i spust niz livadu

IspisE-mail

Autor M. Krmpotić (novilist.hr) Utorak, 10 Lipanj 2014 14:54

NOVI HIT NA PETEHOVCU
Nezadovoljan činjenicom da su rijetke zime kad lijepo uređeno skijalište na Petehovcu radi više od tridest dana, zakupac PC-a Petehovac Srećko Orešković odlučio je tijekom ljeta ponuditi tradicionalni zimski sadržaj – skijanje.

 

Fenomenalna atrakcija: Ovako nešto još niste vidjeli

IspisE-mail

Autor 24sata.info Srijeda, 21 Svibanj 2014 23:00

ZANIMLJIVOSTI IZ SVIJETA
Od ovog mjeseca, posjetioci nacionalnog parka Jasper u Kanadi imaju mogućnost da “hodaju po oblacima”, pošto je otvorena nova posmatračka platforma koja oduzima dah i omogućava posjetiocima da hodaju stotinama metara iznad zemlje.

 
 

Zimski uvjeti u svibnju: Na Vlašiću 80 cm snijega!

IspisE-mail

Autor D.P. Petak, 16 Svibanj 2014 09:59

POPLAVE U GRADOVIMA, SNIJEG NA PLANINAMA
Kišne i snježne padaline obilježile su posljednja tri dana na ovim područjima, pa je osim poplava koje su ugrozile život stanovnicima pojedinih bosansko-hercegovačkih gradova, zabilježen i svibanjski snijeg na vrhovima hrvatskih planina, a na pojedini planinama u BIH zabilježeno je i pravo snježno nevrijeme.

 

Pogledajte nevjerovatan skok švedskog skijaša

IspisE-mail

Autor megavijesti.com Utorak, 29 Travanj 2014 08:57

Na sportskoj manifestaciji “Suzuki Nine Knights” u Livignou (Italija), švedski akrobata Jesper Tjader na skijama je izveo nevjerovatan, 55 metara dug, skok. 

 
 

Stranica 1 od 91

Zadnji OGLASI

Prijatelji

澳门赌场 云顶赌场