Red Purple Black
Croatian Czech Danish Dutch English French German Greek Hungarian Italian Norwegian Polish Spanish
Aktualnosti

Snijeg stigao i u Dalmaciju

IspisE-mail

Autor D.N./ Hina (Dalmacijanews.hr) Srijeda, 22 Listopad 2014 18:09

Gust snijeg pada na Kamešnici, Dinari, Svilaji, a počeo je nedavno i na vrhovima Biokova. Ciklona Antonela donijela je snijeg i u Dalmaciju! Gust snijeg pada na Kamešnici, Dinari, Svilaji, a počeo je i na vrhovima Biokova. 

 

Promjena vremena donijet će snijeg na planinama

IspisE-mail

Autor V.K.M. Utorak, 21 Listopad 2014 16:53

BABLJEM LJETU SE BLIŽI KRAJ
Promjena vremena koja nam stiže sredinom tjedna, mogla bi donijeti prve ovogodišnje veće količine snijega na planinama. Nekoliko tisuća kilometara dugačka hladna fronta dodatno će se spustiti prema jugu Europe i dosegnuti sjeverni dio Alpa.

 

Za ljubitelje zime: Spavajte i uživajte u džinovskoj eskimskoj kući

IspisE-mail

Autor Klix.ba Ponedjeljak, 13 Listopad 2014 12:10

SNJEŽNA AVANTURA S KOKTELOM U RUCI
Francusko zimsko odmaralište u regiji Avoriaz, u regiji Savoy, ljubitelji snijega i zimskih sportova imat će novu senzaciju - džinovsku eskimsku kuću koja će upotpuniti snježni ugođaj.

 
 

Nova žičara vrijedna 342 milijuna kuna povezivat će Zagreb sa Zagorjem

IspisE-mail

Autor L.M.(Jutarnji list) Četvrtak, 09 Listopad 2014 12:16

SPEKTAKULARAN PROJEKT NA SLJEMENU
Nova sljemenska žičara ići će od Zagreba preko Medvednice sve do Bistre, a ne samo do vrha kao nekadašnja. Sa zagrebačke strane polazit će iz Dolja, ići starom trasom, pa s jednom međustanicom u Brestovcu ostavljati izletnike u blizini televizijskog tornja. Potom će nastavljati put nizbrdo, do Bistre, a i na tom će dijelu imati jedno međustajalište u Rasuhi.

 

ZTUSH objavio kalendar aktivnosti

IspisE-mail

Autor DSR Srijeda, 08 Listopad 2014 16:10

ZA UČITELJE I PRIPRAVNIKE SNOWBOARDA
Zbor trenera i učitelja snowboarda Hrvatske, objavio je kalendar aktivnosti za sezonu 2014/15, kako bi olakšao planiranje borderima, sadašnjim i budućim pripravnicima, učiteljima ili demonstratorima.

 
 

VIDEO: Najopasnija staza na svijetu opet se otvara za javnost

IspisE-mail

Autor danas.hr/ Četvrtak, 02 Listopad 2014 07:54

BILO I SMRTNIH SLUČAJEVA
Najopasnija staza na svijetu koja je uzela ljudske živote 1999. i 2000. godine ponovno će biti otvorena za turiste koji posjete Španjolsku.

 

Cestom preko Vagnja, Sinj za 22 km bliži Livnu

IspisE-mail

Autor T.Paštar (Slobodna Dalmacija) Utorak, 30 Rujan 2014 23:35

‘PREMOSTILI’ KAMEŠNICU
Stotine Livnjaka i njihovih gostiju okupilo se na Vagnju na proslavi završetka polaganja asfaltnog sloja rekonstruirane ceste Sinj - Vaganj - Livno kojom se put od Sinja do Livna skraćuje za cijela 22 kilometra.

 
 

Veliko srce na Velikom Vranu i Velikom Vilincu

IspisE-mail

Autor J.P. Utorak, 30 Rujan 2014 17:20

MALO SKITNJE PO HERCEGOVAČKIM PLANINAMA
Sa skijališta u Parku prirode Blidinje prošle su sezone napokon počele pristizat nove, pozitivnije vijesti.  Samo skijalište smješteno je u, po mnogima, najatraktivnijem ambijentu u Bosni i Hercegovini. Već ulazak u plato na Blidinju i pogled na visoke stražare, Vran i Čvrsnicu, očarava putnika namjernika. Iako smo naviknuti ovo skijalište posjećivati zimi i izvan zime ovo je destinacija koja pruža mnogo.

 

Vogel i Kranjska gora ovu ski sezonu imat će zajedničke ski karte

IspisE-mail

Autor V.K.M. Subota, 27 Rujan 2014 10:25

U PONUDI I SEZONSKA OBITELJSKA ULAZNICA
Ove skijaške sezone slovenski Vogel i Kranjska gora nude zajedničke sezonske ski karte koje će uključivati i noćno skijanje te obiteljske ulaznice koje nude brojne pogodnosti, tako dvije odrasle osobe i sva djeca ski kartu za obitelj mogu dobiti za 889 eura, prenosi portal Ski centar Vogel.

 
 

Val Senales otvorio skijašku sezonu 2014, dok će Solda sezonu dočekati s novom žičarom

IspisE-mail

Autor V.K.M. Četvrtak, 25 Rujan 2014 08:03

Na talijanskom ledenjaku, Val Senales počela je skijaška sezona 2014. i to zahvaljujući hladnom ljetu i snježnim padalinama u ranu jesen. Službeno ski otvaranje je predviđeno početkom listopada kada će se upriličiti razna događanja, a sezona bi trebala potrajati sve do svibnja sljedeće godine. U ovom jesenskom periodu otvorene su tri staze i tri žičare, koje su u pogonu već od 7 pa do 13 sati. Na ledenjaku je trenutno visina snijega 55 cm, a cijena dnevne skijaške karte iznosi 41 euro.

 

Jesenski snijegovi na BIH i hrvatskim planinama

IspisE-mail

Autor D.P. Utorak, 23 Rujan 2014 14:32

PRIZORI ZA LJUBITELJE SNIJEGA
Prvi dan jeseni, kako javljaju bosanskohercegovački mediji, nad Bjelašnicu, Kupres i još poneke planine donio je snježne pahulje, a snijeg je jutros osvanuo i na Zavižanu u Hrvatskoj.

 
 

Stranica 1 od 93

Zadnji OGLASI

Prijatelji

澳门赌场 云顶赌场