Red Purple Black
Croatian Czech Danish Dutch English French German Greek Hungarian Italian Norwegian Polish Spanish

Kreće sezona u Sloveniji

IspisE-mail

U AUSTRIJI I ITALIJI BOLJI UVJETI NEGO PRIJE NEKOLIKO DANA
- Poštovaniposjetitelji, u petak, 12. prosinca, započinje dugo očekivana zimska sezona na skijalištu Krvavec, a u pogonu će biti ski lift Luže, uspinjača Tiha dolina, pojedine linije  te Gospinca poligon.U subotu će dodatno raditi sjedečnice Njivice, Vrh Krvavca i Kriška planina, te linije 17 i 18. Veselimo se vašem posjetu – stoji na web stranicama skijališta Krvavec, čime je označen početak skijaške sezone u Sloveniji.

Niske temperature posljednjih dana te snježni pokrivač od 20 do 30 cm, omogućili su stvaranje umjetnog snijega u nekoliko slovenskih skijališta, pa su tako otvaranje sezone za ovaj vikend najavili i na Rogli. Tamo će u subotu, 13. prosinca, započeti s radom vučnice Uniorček 1 i Košuta te četverosjed Planja. Otvorit će se i adrenalinsko sanjkalište Zlodejevo, dok će staze za skijaško trčanje još neko vrijeme mirovati.

Na Vogelu su rad najavili već za danas, a skijat će se na stazama koje pokrivaju žičare Brunarica i orlova glava. Skijanje su ovog vikenda najavili i na Ribniškom Pohorju, na skijalištu Kope, gdje će u funkciji biti četverosjed Pungart i vučnica Sedlo.

Inače skijaška sezona još prije petnaestak dana otvorena je u pojedinim skijalištima Austrije i Italije, no s dosta problema zbog visokih temperatura koje su tada vladale. Posljednjih dana i na tim skijalištima temperature su se spustile, a pao je i poneki dodatni centimetar snijega, tako da će ovog vikenda uvjeti biti znatno bolji.

Dodaj komentar

PRAVILA KOMENTIRANJA: zabranjeno je bilo kakvo vrijedanje, vikanje(pisanje velikim slovima), reklamirati druge web stranice, te se treba držati teme! REGISTRIRANIM korisnicima dostupne su dodatne opcije komentiranja.
SLIKE možete uploadati preko stranice Immageshack.

Sigurnosni kod
Osvježi

Zadnji OGLASI

Prijatelji