Red Purple Black
Croatian Czech Danish Dutch English French German Greek Hungarian Italian Norwegian Polish Spanish

Veći dio skijališta spremno dočekuje goste

IspisE-mail

VIKEND NA SKIJAMA
Uglavnom sunčano i prohladno vrijeme vladalo je u petak na skijalištima u okružju, a prema meteo prognozama u narednim danima vikenda sunce će povremeno smijenjivati oblaci, izgledna je i poneka sniježna pahulja, a temperature biti će i nešto niže od dosadašnjih.

Među skijalištima koja će svoja vrata imati otvorena tijekom vikenda su kupreška Čajuša, gdje ima do 30 cm snijega, a rade i dvosjed i četverosjed te vlašićki Babanovac gdje je na stazama, kao i na Kupresu,  kombinacija prirodnog i umjetnog snijega, također u visini od približno 30-ak centimetara.

Skijanja će biti i na Jahorini, gdje je u petak ujutro izmjereno pola metra snijega i radila je većina transporta, kao i na Bjelašnici gdje su u funkciji BX, K1 i trosjed te Velikom i Malom polju na Igmanu gdje uz žičare i baby liftove radi i  tubing staza te staza za nordijsko skijanje. I na Jahorini i na Bjelašnici organizira se noćno skijanje.

I skijaši koji ovog vikenda odluče posjetiti Rostovo, imat će priliku isprobati tamošnje skijaške staze. O radu skijaške staze na Stožeru još se ne zna, no tamošnje padine odlične su i za zabavu najmlađih na sanjkama.

S Blidinja je stigla informacija kako snijega nema dovoljno, ali su nadležni uredili Malu stazu, na kojoj će se moći skijati u nedjelju do 17 sati, i to po promotivnoj cijeni od 5 KM.

Prema najavama ovog vikenda skijanja će biti i na Sljemenu, kao i uz pokretnu traku staze Radeševo na Platku.

Malo ovotjedne atmosfere s Jahorine

Dodaj komentar

PRAVILA KOMENTIRANJA: zabranjeno je bilo kakvo vrijedanje, vikanje(pisanje velikim slovima), reklamirati druge web stranice, te se treba držati teme! REGISTRIRANIM korisnicima dostupne su dodatne opcije komentiranja.
SLIKE možete uploadati preko stranice Immageshack.

Sigurnosni kod
Osvježi

Zadnji OGLASI

Prijatelji