Red Purple Black
Croatian Czech Danish Dutch English French German Greek Hungarian Italian Norwegian Polish Spanish

Predstavljen projekt Dalmacija ultra trail

IspisE-mail

U Splitu je danas predstavljen projekt Dalmacija ultra trail - međunarodna sportsko-turistička manifestacija koja prvi put na to područje dovodi najprestižniji oblik trail utrke. Ovakav tip pustolovine iznimno je popularan u svijetu, a za neupućene - riječ je o trčanju i hodanju po označenim planinarskim stazama.

Pet planina, tri rijeke, nekoliko tvrđava... sve će to u trku zagrliti Dalmacija ultra trail. Utrka koja će se održati u listopadu na prostoru od Kaštela do Baške Vode, pokazat će sve ono najljepše što priroda i povijest tog dijela Hrvatske nudi. Kraljevska dionica, koja počinje u Omišu, duga je čak 165 kilometara.

Pripreme za Dalmacija ultra trail traju već mjesecima, trasirano je više od 300 kilometara staza, sve je volonterski, družina koja je utrku osmislila zarazna je u svom poletu. U ožujku kreću i prijave, broj nije ograničen, tereni su ovo gdje gužve i ne može biti.

Izvor: HRT.hr

Dodaj komentar

PRAVILA KOMENTIRANJA: zabranjeno je bilo kakvo vrijedanje, vikanje(pisanje velikim slovima), reklamirati druge web stranice, te se treba držati teme! REGISTRIRANIM korisnicima dostupne su dodatne opcije komentiranja.
SLIKE možete uploadati preko stranice Immageshack.

Sigurnosni kod
Osvježi

Zadnji OGLASI

Prijatelji