Red Purple Black
Croatian Czech Danish Dutch English French German Greek Hungarian Italian Norwegian Polish Spanish

Snijega tek na Jahorini i Bjelašnici

IspisE-mail

NA JAHORINI NATJECANJA, PROMOCIJE I ZABAVA
Na većini skijališta u okružju posljednji dani donijeli su proljeće, a snijega ima tek na značajnim visinama. Ovog vikenda rad su najavila skijališta u Sloveniji, Jahorina, a ako snijeg izdrži skijanja bi mogli biti i na Bjelašnici.

Na početnoj stanici žičare na Babinom dolu snijega ima tek desetak centimetara, a na vrhu Bjelašnice izmjereno je oko 100 cm, pa su na tom skijalištu ipak optimistični što se tiče rada tijekom vikenda.

Na mjernoj stanici na Jahorini u petak je izmjereno 60 cm snijega pa će na ovom skijalištu od petka do ponedjeljka biti više skijaških natjecanja i događanja.
Tako je u petak, 18. ožujka, na stazi Olimpik,  započelo međunarodno natjecanje u alpskim disciplinama “Jahorina 2016” te Otvoreno prvenstvo BiH, koje će se odvijati i dan kasnije, u subotu.
U nedjelju i ponedjeljak, 20. i 21. ožujka na istoj stazi, u organizaciji Smučarskog saveza BIH i Smučarskog saveza Republike Srpske, održat će se Otvoreno prvenstvo SPD „Jahorina“ , za dječje kategorije.
U subotu i nedjelju, 19. i 20. ožujka Planetbike na Jahorini organizira testiranje Elan i Volkl skija te bordova za sezonu 2016/17.
Skije će biti izložene ispred hotela Termag, a promotori skija i bordova bit će Bojan Križaj i Boštjan Gašperčič.
U subotu navečer u hotelu Bistrica bit će organizirana “Večer s Bojanom Križajem”, na kojoj će zainteresirani moći saznati više o Bojanovom životu nakon Olimpijade 1984. godine te svim zanimljivostima, anegdotama i aktivnostima najuspješnijeg jugoslavenskog  skijaša svih vremena.  Druženje započinje u 18 sati.

Dodaj komentar

PRAVILA KOMENTIRANJA: zabranjeno je bilo kakvo vrijedanje, vikanje(pisanje velikim slovima), reklamirati druge web stranice, te se treba držati teme! REGISTRIRANIM korisnicima dostupne su dodatne opcije komentiranja.
SLIKE možete uploadati preko stranice Immageshack.

Sigurnosni kod
Osvježi

Zadnji OGLASI

Prijatelji