Red Purple Black
Croatian Czech Danish Dutch English French German Greek Hungarian Italian Norwegian Polish Spanish

Za blagdane skijanje na Vlašiću, Jahorini, Bjelašnici i Blidinju

IspisE-mail

NA KUPRESU MANJAK SNIJEGA
Prema informacijama sa skijališta u Bosni i Hercegovini, posljednji snijeg koji je pao u danima ranije, osigurao je skijanje na nekoliko skijališta.

Najviše snijega ima na Jahorini, i do 80 cm, gdje će se od subote, 26. ožujka do utorka,  29. ožujka, na stazi Olimpik održavati natjecanja u alpskom skijanju za dječje kategorije u sklopu Kupa BIH i Otvorenog prvenstva BIH.

Svoj rad u narednim danima najavili su i na Vlašiću, gdje snijega na početnoj stanici ima oko 25 cm, a u visinama i više. Sve staze su uređene i spremne za nova skijanja.

Na najnižoj točki Babinog dola na Bjelašnici snijega ima oko 20 cm, a na vrhu i više od 100 cm. U petak je na tom skijalištu u funkciji bio dio transporta, a žičare će se dodatno pokrenuti za vikend.

Dobre vijesti stižu i za sve one kojima je Blidinje jedno od omiljenih skijališta. Posljednji snijeg omogućio je uređenje staza pa će žičare raditi u subotu i na Uskrsni ponedjeljak, dok će u nedjelju, zbog blagdana Uskrsa skijalište biti zatvoreno.

Nešto snijega palo je i na Kupresu, no 10-ak centimetara nije bilo dovoljno da se stvore uvjeti za skijanje u narednim danima.

Dodaj komentar

PRAVILA KOMENTIRANJA: zabranjeno je bilo kakvo vrijedanje, vikanje(pisanje velikim slovima), reklamirati druge web stranice, te se treba držati teme! REGISTRIRANIM korisnicima dostupne su dodatne opcije komentiranja.
SLIKE možete uploadati preko stranice Immageshack.

Sigurnosni kod
Osvježi

Zadnji OGLASI

Prijatelji