Red Purple Black
Croatian Czech Danish Dutch English French German Greek Hungarian Italian Norwegian Polish Spanish

Snijeg prekrio staze, malo ali veseli

IspisE-mail

SNIJEG U STUDENOM
Oblaci u kombinaciji s niskim temperaturama u gorske krajeve Bosne i Hercegovine te dio Hrvatske, donio je tijekom četvrtka količine snijega, koje su bile dovoljne da u petak ujutro, uz pomoć sunčevih zraka, na pojedina skijališta u okružju donesu pravu sliku zimske idile.

Snijeg u četvrtak u pojedinim, posebno zapadnim područjima BIH, donio je niz problema u prometu, no za sve poklonike skijanja nadu u staru izreku „Po jutru se dan poznaje“, prema kojoj bi ova zima mogla biti bogata snijegom.

Iako je snijeg padao u Hrvatskoj, u petak ujutro na brdskim padinama nisu zabilježene količine snijega izražene u centimetrima, dok su podaci o visini snijega u BIH  kazivali kako ga na Bjelašnici ima 15 cm, u Goraždu 10 cm, na Kupresu 6 cm, a nekoliko cm zabilježeno je i na Jahorini, Vlašiću i drugim bosansko – hercegovačkim planinama.

Za naredne dane najavljeno je nešto toplije vrijeme s južnim vjetrom i oborinama, pa za sada pogledajte zimsku idilu zabilježenu na web kamerama na Kupresu, Blidinju, Vlašiću i Jahorini.

Dodaj komentar

PRAVILA KOMENTIRANJA: zabranjeno je bilo kakvo vrijedanje, vikanje(pisanje velikim slovima), reklamirati druge web stranice, te se treba držati teme! REGISTRIRANIM korisnicima dostupne su dodatne opcije komentiranja.
SLIKE možete uploadati preko stranice Immageshack.

Sigurnosni kod
Osvježi

Zadnji OGLASI

Prijatelji