Red Purple Black
Croatian Czech Danish Dutch English French German Greek Hungarian Italian Norwegian Polish Spanish

Skijanje na Pohorju

Index članka
Skijanje na Pohorju
Podaci o skijalištu
Staze i mapa skijališta
Sve stranice

Jedno od najvećih i najposjećenijih slovenskih skijališta, na jugozapadnoj strani grada Maribora, na obroncima Pohorja, smjestilo se istoimeno skijalište Mariborsko Pohorje, čije su staze od sredine prosinca do sredine ožujka prekrivene snijegom.

alt

Iako mu je početna točka skijališta na maloj nadmorskoj visini, skijaške staze smještene su i na preko 1300 metara. Njihova ukupna dužina je oko 40 km, a zastupljene su sve kategorije staza. Tako ovaj skijaški centar pruža različite mogućnosti, kako skijašima početnicima te rekreativcima, tako i onima koji su davno savladali sve vještine skijanja.
Mariborsko Pohorje svake je godine domaćin utrci Svjetskog kupa „Zlatna lisica“ kada se u Mariboru okupi elita ženskog skijanja.

Uz skijaške staze Mariborsko Pohorje nudi svojim gostima i niz dodatnih sadržaja, pa ovdje mogu uživati i poklonici mnogih drugih zimskih sportova i rekreacije.Zadnji komentari!

 • Ivane, pobratime mio jesi’l parcelu na Kupresu pribavio
  kraj svoje financijske brige Mi smo kredit akreditirani tvrtke. nudimo kredit za pojedince na niske kamatne stope od 2%, nudimo osobni zajam, poslovni zajam, hipotekarni zajam. nekretnine kredita. za više informacija: kontaktirajte nas putem: berryjoneslender09@y ahoo.com Potpisan Uprava.
 • KUPRES: Na Čajuši cijene iste kao lani, očekuju se drugačije...
  Piši više, jer se dobro čita i konkretno je napisano i to je najvažnije, jer tko voli blablakanje...nitko čini mi se Pozdravljam my blog - Zdrav stil života (www.hallu.com.hr: (http://www.hallu.com.hr:) www.hallu.com.hr (http://www.hallu.com.hr))
 • Liku zahvatila snježna mećava, pada i u dijelovima Primorja
  Jako dobro da govoriš o takvim temama. Pozdrav Stop by my blog: zdrav stil zivota je (vital.com.hr: vital.com.hr/clanak/21/ (http://vital.com.hr/clanak/21/))
 • Humanitarna akcija i utrka za djecu Maestrala na snijegu
  Problem koji je ovdje opisan je dobro ocjenjen. Imam sličan stav Feel free to surf to my webpage :: Blog o zdravlju i medicini (vital.com.hr: vital.com.hr/clanak/21/ (http://vital.com.hr/clanak/21/))
 • Zašto gosti vole Jahorinu
  Trebate li hitan zajam? Jeste li u dugovima? trebate hitan zajam za financiranje vašeg poslovanja ?, ste bili odbijen od strane Vaše banke, ne brinite više, Naše usluge su brzo, lako i siguran kredite sada u bilo kakvim okolnostima. Posuditi do $ 2000 - $ 1,000.000 danas! Obratite nam se s informacijama kredita na ovaj e-mail: n...
 • Hrvati se skijanja ne odriču ni u krizi: Ove godine s rezerv...
  Dobar članak, u mreži ima malo takvih stvari. Na žalost. My page: Blog o zdravlju i medicini (Www.Hallu.Com.hr: (Www.Hallu.Com.hr:) Www.Hallu.Com.hr/ (http://Www.Hallu.Com.hr/))
澳门赌场 云顶赌场