Red Purple Black

Booking.com

Hotel Villa Tamara

Velika Dvorišta,
Jahorina
Tel.   +387 57 / 270 015
Mob. +387 66 / 900 010
Mob. +387 65 / 567 930
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
www.vilatamara-jahorina.com

Dobrodošli u Hotel villa Tamara - Jahorina

Vrhunska udobnost usred netaknute planinske prirode - to je hotel Vila Tamara. Pregršt dnevnih i večernjih zbivanja očekuje Vas u savršeno dekoriranom i visokokomfornom ambijentu inspiriranim pretapanjem tradicijskih motiva u suvremeni kontekst.

Osnovna ideja ove vile-hotela jest pružiti na jednom mjestu sve što je potrebno za odmor i opuštanje. Sve to uz impresivnu dodatnu ponudu i konkurentnu cijenu.

Hotel Vila Tamara od 01.12.2012. godine svojim gostima otvara vrata. U toplom, domaćinskom ambijentu na najboljoj lokaciji na Jahorini dočekajte Novu godinu uz muziku uživo i provedite zasluženi zimski odmor u planini.

Novu godinu možete slaviti u našem objektu i ako niste gost hotela, naša vrata su otvorena za sve vas.

Smještaj

Hotel raspolaže sa 10 luksuznih studio apartmana (2+2 pomoćna ležaja), 2 dvokrevetne sobe, 1 šestokrevetnom sobom i jednom trokrevetnom sobom, c.c.a 53 ležaja bez pomoćnih. Svi studio apartmani su opremljeni sa jakuzzi kadama ili hidromasažnim kabinama, DVD i TV sa digitalnim satelitskim programima. Osim toga, na recepciji se nalazi preko 100 DVD filmova gdje Vam naše osoblje stoji na raspolaganju 24 sata dnevno.

Posjedujemo i skijašnicu sa odgovarajućim policama za opremu i Nordijski biatlon ski-rental gdje Vam usluge pružaju vrhunski sportaši i sudionici olimpijade Torino 2006.

Pored luksuzno opremljenih apartmana i soba, Vila Tamara Vam može ponuditi mogućnost vršenja promotivno-propagandnih aktivnosti u sklopu našeg hotela. - Komin sala uređena je u planinskom etno stilu sa 26 mjesta za sjedenje. - Sala za sastanke - seminare raspolaže sa 50 mjesta. - Ljetna bašta ima 26 mjesta sa predivnim pogledom na vrhove Jahorine.

Gastro

Hotel Vila Tamara prvenstveno kao planinski resort nastoji kako gostima iz Bosne i Hercegovine tako i inostranim posjetiocima približiti osim široke ponude tradicionalnih jela nacionalne kuhinje gdje preferiramo isključivo svježe proizvode.(teletina, janjetina).

Također, imamo široku ponudu raznih vrsta riba, rakova i kako morskih tako i slatkovodnih. Ovim putem vas pozivamo da nas posjetite i bar na trenutak osjetite i uživate u čarima naše kuhinje.

Etno bar

Jutarnja kava ili večernja čaša vrhunskog vina u prekrasnom ambijentu Vila Tamara, gostima hotela Vile Tamara garantira nezaboravan doživljaj.

U Etno bar vila Tamara može se izaći u svako doba dana. Ponuda vrhunskih likera, viskija, konjaka te impresivna vinska karta čini naš hotel idealnim mjestom za druženje i sastanke u neformalnom okruženju.

 

Kontakt:

Hotel Vila Tamara
Velika Dvorišta, Jahorina
Tel.   +387 57 / 270 015
Mob. +387 66 / 900 010
Mob. +387 65 / 567 930
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Web: www.vilatamara-jahorina.com

Marketing Jahorina

Prijatelji