Red Purple Black

Booking.com

Hotel SPORT

Hotel SPORT
Poljice Jahorina, RS/BiH
Tel.: +387 57 270-333
Fax: +387 57 270-444
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
www.sport-granzov-jahorina.com

Mali porodični hotel koji se nalazi u  najatraktivnijem dijelu Jahorine na 1540m nadmorske visine. U neposrednoj blizini ski staze i  polaznih stanica Šestosjeda i ski lifta ima idealne uvjete za ski-in i ski-out. Hotel nudi sve usluge na jednom mjestu. Smještaj, restoran, ski servis i rental,ski škola, prodavnica ski opreme i ski bar.

Hotel raspolaže sa 7 moderno i komforno uređenih dvokrevetnih (2+1,2+2,2+3 ) soba i 6 prostranih četverokrevetnih  apartmana . Svaka soba i apartman ima smart/lcd tv, besplatan wi fi, sušilo za kosu…

Gostima je na raspolaganju a la cart restoran  koji nudi jela domaće i internacionalne kuhinje i ski bar( caffe) koji je idealan za Apres ski druženja ili za kratke skijaške predahe uz pizzu ili topli sendvič.

U sklopu hotela je ski servis i ski rental koji nudi izbor najsavremenije i najmodernije opreme za  skijanje i snowboard. Takođe u ski rentalu se mogu pronaći i oprema za nordijsko skijanje, krplje za hodanje, dječije sanke itd. Sve skije koje se iznajmljuju su servisirane, a pancerice dezinficirane i osušene. Gosti hotela imaju 20% popusta na ski-rental kao i mjesto za čuvanje osobne ski opreme.

Unutar hotela je prodavnica INTERSPORT Granzov, jedan od najpoznatijih lanaca prodavnica sportske opreme,  koji nudi veliki izbor opreme za skijanje i  snowboard kao i sve potrebne detalje ( kape, naočare, rukavice, kreme za sunčanje…) za boravak na snijegu, opremu za plivanje itd.

 

KONTAKT:

Hotel SPORT
Poljice Jahorina, RS/BiH
Tel.: +387 57 270-333
Fax: +387 57 270-444
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
www.sport-granzov-jahorina.com

Marketing Jahorina

Prijatelji