Red Purple Black

Booking.com

Hotel BISTRICA

AD Olimpijski centar Jahorina
71423 Jahorina
Tel:: ++387 57 270 022
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Web: www.oc-jahorina.com
 

Na najljepšem vidikovcu planine, između jahorinskih vrhova i živopisne doline rijeke Prače, 1620 metara iznad mora nalazi se hotel Bistrica.

Udaljen je 12 km od Pala, a 28 km od Sarajeva sa kojima je povezan dobrim novoizgrađenim i rekonstruiranim prometnicama.

Hotel je izgrađen za potrebe XIV Zimskih olimpijskih igara 1984. godine i kategoriziran je sa tri zvjezdice. Raspolaže sa 152 sobe i 8 apartmana što ukupno čini 320 osnovnih i 80 pomoćnih ležaja. Struktura soba je različita (jednokrevetne, dvokrevetne, dvokrevetne sa pomoćnim ležajem), a sve sobe imaju kupatilo, tv, sat.program i direktnu telefonsku liniju.

Od sadržaja izdvajamo: restoran sa specijalitetima nacionalne i internacionalne kuhinje, aperitiv bar, više sala različite namjene kapaciteta od 50 do 300 mjesta, a u sportsko rekreativnom dijelu zatvoreni bazen (16m x 8 m), 2 klasične saune, teretanu, salu za stolni tenis i bilijar, travnati nogometni teren, terene za male sportove (košarka, rukomet, odbojka) i niz drugih sadržaja.

Hotel je idealno mjesto za organizaciju različitih vrsta skupova, seminara, radionica, prezentacija, sportskih manifestacija, omladinskih susreta i dr.

Hotel Bistrica zimi:

U toku zime hotel Bistrica je idealno mjesto da uz prihvatljive cijene uživate na planini. Uz ljubazno osoblje, odličnu gastro ponudu, sadržajnost hotela i komoditet pratećih prostora neće vam smetati godine i stariji ambijent hotela koji već skoro 30 godina udovoljava različitim zahtjevima gostiju.

Pored pratećih hotelskih sadržaja u toku zimske sezone gostima su na raspolaganju: ski garderoba i ski rental kao i licencirana ski škola koja će vas za 5 dana osposobiti da samostalno vladate jahorinskim stazama. Uz ugodne večernje trenutke pored vatre i uz bocu vina boravak u našem hotelu ostati će u trajnom sjećanju.

Hotel Bistrica ljeti:

Ako niste ljubitelj zimi a uživate na planini ljeti odlučite se na vrijeme i posjetite hotel Bistricu.
Hotel je idealno mjesto ne samo za individualne boravke već i organizaciju svih vrsta skupova od škola u prirodi, ekskurzija, sportskih kampova i sportskih priprema,održavanja različitih seminara i konferencija,različitih svečanosti i dr.

Hotel raspolaže sa posebnom salom, koja može prihvatiti 300 učesnika, kao i više manjih sala kapaciteta 50 do 120 mjesta, što ukupno čini preko 500 mjesta u salama za rad. Uz sale koje se nalaze u ugostiteljskom sektoru ( restoran i aperitiv bar ) broj mjesta je blizu 1000.

U slučaju većeg broja učesnika, gdje je potrebno povezati više sala i objekata, putem video linka, raspolažemo tom vrstom tehničke mogućnosti, tako da se predavanja iz jednog centra, mogu pratiti, i u drugim salama i objektima na Jahorini.

Hotel „Bistrica” raspolaže i nizom drugih sadržaja od kojih izdvajamo: zatvoreni bazen, saunu i teretanu, zabavni salon kao i vanjske sportske terene za male sportove i nogomet na travi što obogaćuje ukupnu ponudu.

Uz prihvatljive cijene i odličnu gastro ponudu, dobru zabavu i tehničku opremljenost prostora smatramo da je hotel „Bistrica” adekvatno rješenje za Vaše aktivnosti i potrebe.

 

Kontakt:

AD Olimpijski centar Jahorina
71423 Jahorina
Tel:: ++387 57 270 022
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Web: www.oc-jahorina.com

 

Marketing Jahorina

Prijatelji