Red Purple Black
Booking.com

Hotel BABANOVAC

Hotel BABANOVAC 
Kontakt:
+387 30 537 008
+387 30 537 009
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript


1.943 m n/v Podjednaka udaljenost od Jadranskog mora kao i od velikih kontinentalnih gradova. Sportsko – rekreacioni centar “Babanovac” (1260 NM) na Vlašiću povezan je sa Travnikom dvjema cestama i čini jezgru razvoja zimskog turizma na ovom području. Na 90-metarskoj skakaonici održavao se svake godine "Pokal-Vlašić" i na njemu su sudjelovali najbolji svjetski skakači na skijama. Danas se skakaonica nalazi u neupotrebljivom stanju, no pitanje je dana njeno restauriranje i ponovno osposobljavanje. Pored skakaonice, od sportskih objekata na Vlašiću, tu su i četiri ski-lifta.

Na Vlašiću se snijeg zadržava više od 5 mjeseci sa malim brojem olujnih dana, a zbog bogatstva šumom, livadama prošaranim raznobojnim cvijećem, rijekom Ugar i razvijenim stočarstvom i proizvodnjom nadaleko čuvenog "Vlašićkog" sira, postaje centar razvoja turizma tijekom cijele godine.

Položaj: na centralnom platou Babanovca (1260 m) udaljen 100 metara od ski liftova.
Dijelom renovirani hotel "Babanovac" raspolaže sa kapacitetom od 25 soba.

Sobe: novouređene i komforne sobe sa 2, 3, 4 i 5 kreveta. Sve sobe raspolažu sa kupatilom (KWC) i novim namještajem, a određen broj soba ima SAT TV;

Prehrana: klasično posluživanje obroka; izbor menua;

Sadržaji: express i pansionski restoran sa kapacitetom 200 mjesta, kamin sala, prostorija za odlaganje ski opreme, osigurani parking.


 

Marketing Vlašić

Prijatelji