Red Purple Black

Apartman B13 Babin Do

IspisE-mail

Apartman je smješten u novoizgrađenom kompleksu apartmana u samoj blizini staze.
Kontakt:
Tel. 00387 61208 207 Haris
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
www.apartmanb13.tk
6-8 osoba


Apartman je smješten u novoizgrađenom kompleksu apartmana koji se nalaze u samoj blizini početka staze. Iz apartmana se pruža nevjerojatan pogled na sami vrh Bjelašnice i na staze, gdje možete promatrati skijaše u akciji.

Apartman je na dvije etaže. Na donjoj etaži se nalazi hodnik koji je opremljen prostorom za smještaj skija i ostale ski opreme. Tu se također nalaze dvije sobe sa po tri kreveta, vrlo udobno namještene.

Na gornjoj etaži se nalazi kupatilo i dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom koji izlazi na terasu odakle se pruža predivan pogled. Kuhinja je opremljena svim potrebnim elementima. U dnevnom boravku se, pored ostalih elementa, nalazi i vrlo udoban trosjed predviđen za noćenje još dvije osobe.

Grijanje, kao i topla voda, regulirano je centralnim grijanjem na plin, a u dnevnom boravku se nalazi i kamin za dodatni ugađaj. Apartman je opremljen sa televizorom, kabelskom televizijom i DVD-om, a na terasi se nalazi stol sa klupama, napravljen u planinskom stilu, za uživanje u toku sunčanih dana.

Apartman, također, posjeduje vlastiti parking prostor.
Kapacitet apartmana je za 6-8 osoba.


Kontakt:
   tel + 387 62 130 099
   e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

www.apartmanb13.tk