Red Purple Black
Aktualnosti

Unatoč pandemiji koronavirusa, oni bilježe rekordnu skijašku sezonu

IspisE-mail

Autor Poslovni.hr Četvrtak, 15 Travanj 2021 15:32

Zbog pogoršane epidemiološke situacije ipak je došlo do zatvaranja skijaškog centra u Republici Srpskoj.
Olimpijski centar (OC) Jahorina ove je godine, unatoč problemima koje je donijela pandemija koronavirusa, ostvario dosad najuspješniju skijašku sezonu na toj BiH planini, izjavio je Dejan Ljevnaić glavni direktor OC Jahorina, za agenciju Srna.

Više...

 

Skijaši još ne spremaju opremu

IspisE-mail

Autor D.P. Petak, 19 Ožujak 2021 13:09

Na Jahorini i Bjelašnici snijega ima više od metra, a na ostalim skijalištima u BIH nešto manje pa su naši susjedi, na većini skijališta, najavili još jedan skijaški vikend pred nama.

Više...

 

Zanimljivosti: Medo i skijaši u Rumunjskoj

IspisE-mail

Autor D.P. Petak, 19 Ožujak 2021 12:59

Medvjed na skijalištu, licem u lice sa skijašima. Prvi put se to dogodilo u siječnju u ski centru Predeal u Transilvaniji. Drugi put se to ponovilo u ožujku. Policija tvrdi kako se ovaj put radilo o medvjedu, bratu onog prvog iz siječnja

Više...

 
 

Na Kupresu ponovno pokreću žice

IspisE-mail

Autor D. P. Ponedjeljak, 15 Ožujak 2021 13:30

Vremenske prilike, s novim količinama snijega i niskim temperaturama, omogućile su nastavak rada pojedinih skijališta, a sa skijališta na kupreškoj Čajuši stigle su vijesti kako će ovo skijalište, u srijedu 17. ožujka, ponovno otvoriti svoja vrata.

Više...

 

Dio skijališta u susjedstvu i dalje radi, unatoč višim temperaturama i manje snijega

IspisE-mail

Autor D. Putnik Petak, 26 Veljača 2021 13:52

Dalmatinci koji imaju mogućnost prelaska državne granice ili su spremni investirati u testove na Covid infekciju, a žele veljaču ispratiti na skijama, to mogu, iako je privremeno na većinu bosanskohercegovačkih planina stiglo preuranjeno proljeće, učiniti na nekom od skijališta u susjedstvu.

Više...

 
 

Busovačka planina pružila zadovoljstvo svim generacijama na Zimskom festivalu

IspisE-mail

Autor D.P. Utorak, 23 Veljača 2021 14:19

Proteklog vikenda Ekološka udruga “Busovačka planina” i Ski Mići  bili su domaćini Zimskog festivala na Busovačkoj planini, na koji je pristiglo nekoliko stotina gostiju svih generacija.

Više...

 

Pred vikend: Skijališta u okružju uglavnom rade

IspisE-mail

Autor D.P. Petak, 19 Veljača 2021 14:15

Prema informacijama iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda, u vikendu pred nama većina područja u BIH u subotu, 20. veljače, imat će promjenjivo vrijeme, dok se za nedjelju, 21. Veljače, očekuju značajnija sunčana razdoblja.

Više...

 
 

Iako su se skijališta pripremila, u Italiji i dalje zabranjeno rekreativno skijanje

IspisE-mail

Autor D.P. Ponedjeljak, 15 Veljača 2021 11:49

Datum 15. veljače mnogi su skijaši s nestrpljenjem očekivali jer su ovog dana trebala biti otvorena pojedina talijanskih skijališta, no od otvaranja za sada nema ništa, informacija je koja je stigla do medija.

Više...

 

Američka ski pita: Ni u SAD-u skijanje nije bez problema

IspisE-mail

Autor J. P. Četvrtak, 11 Veljača 2021 13:48

Skijaši se i u ostatku svijeta pokušavaju dokopati snježnih padina. I dok u Europi nema ozbiljnijeg skijanja, u SAD-u  su otvorili skijališta uz epidemiološke mjere. Prema fotografijama koje stižu preko Atlatnika, gužve su nevjerojatne.

Više...

 
 

Južina i kiša zatvorili većinu skijališta u okružju

IspisE-mail

Autor D.P. Utorak, 09 Veljača 2021 13:26

Iako su staze na bosansko-hercegovačkim planinama bile poprilično dobro uređene,  s većim količinama snijega, nisu uspjele izdržati iznimno visoke temperature zadnjih dana, južinu i kišu pa je dio skijališta zatvorio svoja vrata.

Više...

 

Odluke i mjere ne prate stanje?

IspisE-mail

Autor D.P. Ponedjeljak, 08 Veljača 2021 12:38

Među onima koji ovih dana žele na skijanje, mali je, ali je ipak i dio onih, koji su se cijepili protiv virusa Covid-19, no unatoč tome, ako se policijski službenici „slijepo“ pridržavaju odluke Stožera o prelascima granica, to im nije garancija za bezbrižan povratak sa skijanja u državu.  

Više...

 
 

Stranica 1 od 127

KOMENTARI

Prijatelji