Red Purple Black

Snijega od 15 do 60 cm

IspisE-mail

I DALJE ISTO STANJE NA SKIJALIŠTIMA
Iako brojimo zadnje dane siječnja, zbog malih količina padalina ili upitnog upravljanja skijaškim centrima, neka od skijališta kojima gravitiraju Dalmatinci ni ovog vikenda neće raditi, u nekim skijalištima rad je upitan, dok se u onima koja posljednjih desetak dana rade bez prestanka, nadležni svim silama trude da omoguće što kvalitetnije skijanje.

Kao i proteklog vikenda u Bosni i Hercegovini radit će Čajuša, Jahorina, Bjelašnica, Igman, Rostovo, Busovačke staje, Pridolci, Brusnica, Kozara, Rujište i još neka manja skijališta. Radit će i Vlašić gdje će ovog vikenda, osim na skijalištu biti živo i u organizaciji hotela Pahuljica gdje je za subotu navečer planirano održavanje Slow food tanga sa predstavljanjem odličnog kulinarskog tima iz Sarajeva, a za nedjelju s početkom u 12 sati predviđen je Icebreaker Open Air Winter party.

I dalje je upitan rad Stožera zbog nedovoljnog snijega na početnoj stanici, dok za Blidinje nitko od odgovornih nema informaciju o mogućem radu.

s2

Od hrvatskih skijališta radit će sigurno Bijela livada i Crveni spust na Sljemenu gdje se ovaj vikend održava i nekoliko FIS utrka. Iz poznatih razloga vrata Bjelolasice i dalje su zatvorena ozbiljnim skijašima, a rad Platka zbog problema sa snijegom je pod upitnikom. Nedovoljno snijega i njegova slabija kvaliteta pod znak pitanja doveli su i rad malih skijališta u planinskoj Hrvatskoj, a svoj rad za vikend sigurno su najavili Mukinje i Petehovac.

Svima koji se ovaj vikend odluče otići na skijanje moramo skrenuti pažnju da nas, prema meteorološkim prognozama, na većini skijališta u narednim danima očekuje oblačno vrijeme sa slabim snijegom, ali i magla pa će na rijetko kojem skijalištu biti potpuno idealni uvjeti za boravak na stazama.

Istočno i zapadno od BIH i Hrvatske, sva skijališta uglavnom rade bez većih problema pa se tako domaćini u Kolašinu, na Kopaoniku, Kranjskoj gori, Pohorju ili Rogli i ovaj vikend nadaju većem broju posjetitelja i skijaša.

s1

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji