Red Purple Black

Iako je snijega sve manje, skijat će se

IspisE-mail

 NA NEKIM SKIJALIŠTIMA STAZE POPUŠTAJU
Ovog vikenda u Hrvatskoj i BiH radit će sva skijališta koja su radila i prošlog vikenda, a među njima Sljeme, Platak, Čajuša, Vlašić, Jahorina, Bjelašnica, Rostovo, Busovačke staje, Rujište, Brusnica, Pridolci, Kozara i još poneki, dok će liftovi mirovati na Stožeru, Bjelašnici i Blidinju.

Međutim, otvorene staze na skijalištima ne znače i vrhunsko skijanje jer su količine snijega sve manje, a meteorolozi predviđaju i nešto više temperature narednih dana, zbog kojih bi staze koje su u petak bile odlično uređene, ipak mogle malo popustiti pod valom velikog broja skijaša. Zato nije ni čudo što na nekim skijalištima stoje upozorenja skijašima o postojanju kamenja na stazi, zbog čega im se preporučuje dodatni oprez.

Na nekim od skijališta i ovog će tjedna biti živo, pa će primjerice na Vlašiću u organizaciji hotela Pahuljica, u subotu i nedjelju tijekom dana biti održan party na otvorenom, a Bjelašnica će ovog vikenda ugostiti više od 80 mladih skijaša iz nekoliko europskih država na međunarodnom FIS natjecanju za najmlađe skijaše.

I na skijalištima koja ne rade postoje određene količine snijega, pa svi oni kojima skijanje nije primarno mogu na izlet do Stožera ili Blidinja, pri čemu moraju voditi računa da će na svim skijalištima ipak biti pomalo vjetrovito i s ponekim oblakom.

s1

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji