Red Purple Black

Adriaski smanjio cijene

IspisE-mail

adriaskiJEFTINIJE I NA LIFTOVE
Dobre vijesti za sve one koji ovih dana pohode skijalište na Čajuši, dolazi iz uprave ovog skijališta, pa osim vijesti sa terena o još uvijek dobrim stazama za skijanje, odnose se i na smanjenje cijena ski karata od 10 do 20% te boravka u hotelu Adriaski od 20 do 30%.

Osluškujući kritike, potrebe i zahtjeve svojih korisnika, odgovorni su donijeli odluku da će od 9. veljače dnevna ski karta za odrasle umjesto 30 KM, za dane od ponedjeljka do petka, koštati 24 KM, a za djecu oko 19 KM.
U dane vikenda dnevna ski karta za odrasle koštati će 27, a za djecu 20 KM. Poludnevna karta vikendom za odrasle koštat će 20, umjesto 23 KM te za djecu 14, umjesto 17 KM.

Smanjuju se i cijene hotelskog smještaja, pa će boravak u hotelu od nedjelje do petka biti niži za 30%, vikend boravak od petka do nedjelje za 25%, dok će svi oni koji dođu skijati u subotu te ostanu boraviti u hotelu do nedjelje za svoj boravak platiti 20% nižu cijenu.
Detaljnije cijene ski karata biti će izvješene na naplatnoj kućici, a sve novoutvrđene cijene uskoro ćemo objaviti i na našim stranicama.

Ovim korakom, ali i trudom i nastojanjima da se unatoč nedostatku snijega i visokim temperaturama za ovo doba godine, što kvalitetnije pripreme staze te omogući skijanje i u neodgovarajućim vremenskim uvjetima, odgovorni u Adriaski zaslužili su palac gore, a više pohvala moglo bi uslijediti kada se realiziraju neki od planova vezanih za izvanskijašku ponudu ovog skijališta.

 

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji