Red Purple Black

Gdje na vikend skijanje i za Valentinovo

IspisE-mail

UNATOČ TOPLOM VREMENU SKIJANJE I DALJE AKTUALNO
U danima koji su pred nama, vikend skijaši vjerojatno neće imati previše dvojbi gdje se uputiti na skijanje, ali možda se teže budu mogli odlučiti gdje sa svojom partnericom ili partnerom provesti Valentinovo, Dan zaljubljenih.

Od hrvatskih skijališta ovog će vikenda raditi neke staze na Sljemenu, gdje je novost noćno skijanje subotom te pokretna traka na Platku.

Od BIH skijališta, najviše će skijaša biti vjerojatno na Čajuši gdje se staze još uvijek dobro drže, a na mjestima gdje je potrebno rade se popravke. Radit će dvosjed i četverosjed, a gornje sidro, po viđenom stanju ipak će vjerojatno biti ugašeno jer ispod njega snijega ima u malim količinama.
Ovog vikenda radit će i Pridolci, od kuda smo dobili informaciju da su staze također još uvijek dobre i nesmetano se može skijati i uživati u vikend programu. Iako staze na Jahorini nisu u idealnom stanju i ovo će skijalište raditi za vikend, a odgovorni pokušavaju umjetnim snijegom zakrpati poneke rupe, makar na donjem dijelu staze Ogorjelica. Ni na Bjelašnici stanje nije po želji skijaša, ali i na ovom se skijalištu trude osposobiti dijelove staza kako bi osigurali još jedan skijaški vikend.

s1

Na svim ostalim skijalištima liftovi će mirovati, ali su se zato nadležni potrudili da ove dane uoči Valentinova pruže zabavu svima koji se odluče otići Dan zaljubljenih provesti u planinskim ljepotama, bez obzira na skijanje.

Na Stožeru će se uz odličnu gastro ponudu i ovog vikenda ponuditi glazba u živo i dobar provod, a kako na stazi ima nekoliko centimetara snijega, odlična šetnja i zabava na snijegu je zagarantirana. Oni koji u paru ovog vikenda budu pohodili Vlašić, osim u šetnjama s krpljama po snijegu i prirodnim ljepotama ovog kraja, mogu provesti i zanimljiv vikend u hotelu Pahuljica gdje su za zaljubljene pripremili poseban tretman. Na Rostovu su također organizirali poseban program za sve zaljubljene koji im dođu, a uz zabavu tu je i uživanje u svim čarima prirode.
Iako ove godine staze na Blidinju nisu proradile i tamo se još uvijek može dobro provesti izletom u zimski ambijent, a za sve ljubitelje četiri kotača stiže i obavijest da se na Blidinju ove subote organizira off road utrka kao i proglašenje pobjednika off road sezone.

Sve skijaše kojima nisu daleko Kranjska gora ili Pohorje u Sloveniji te Kolašin u Crnoj Gori i Kopaonik u Srbiji, obavještavamo da ova skijališta i dalje imaju dovoljno snijega i da će nesmetano raditi za vikend.

s2

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji