Red Purple Black

Dalski caffe br. 21

IspisE-mail

U OČEKIVANJU NASTAVKA
Kako se u kafiću broj narudžbi popeo skoro do 2 tisuće, odlučilo se da je vrijeme napraviti inventuru i urediti enterijer, posebno nakon učestalih primjedbi jednog od gostiju kako je vrijeme da se promijene dosadne slike na zidovima kafića, kao da ih je netko u poslijednje vrijeme uopće i pogledao.

No kako su i konobar i konobarica, zbog manjka snijega i skijaša, a samim tim i gostiju u kafiću, primorani raditi i dodatne poslove izvan kafića, ova inventura bit će kratka i brza, ali će makar zidovi dobiti nove slike i zvučne efekte.

U proteklom razdoblju se skijalo, sanjkalo pa i klizalo, a posebno se slavio Hajdukov 100. rođendan i Valentinovo. U skladu s tim, u nedostatku bijele boje snijega predvladavala je crvena boja, nekom mila, al nekom  i odbojna.

s1

Bilo je u kafiću smijeha, ljubavi, radosti, predavanja, pametovanja, savjeta, ljutnje, svađe, ogovaranja i svih ostalih emocija i stanja.
Klijentela koja je u tome sudjelovala uglavnom je bila ista, lajave žene i pametni muškarci, a svima je najdraže bilo pozdraviti onoga koji je dugo vremena zaobilazio kafić, no na kraju nije odolio mirisu svježe samljevene kave.
Nakon njegovog povratka u kafić napokon smo mogli vidjeti i kako konkretno izgleda skijanje na Čajuši i to u vrijeme kada mnogi misle da je sa skijanjem ove sezone gotovo.

Jedno vrijeme bilo je lijepo, puno snježnog pokrivača i na Vlašiću, a jedina nepogoda tamo bili su automobili i kamioni koji presjecaju stazu, što smo mogli i direktno pratiti na kamerama koje su se napokon postavile na ovom skijalištu.

 s2

s3

Gledali smo u kafiću i slike na kojima ljudi šetaju sa krpljama, zbog kojih su se napokon upoznala i dvojica gostiju ovog kafića, a gledali smo i mjesto na kojem je jedan gost mjerio brzinu onoga „iza sebe“.  Ovaj put iz kafića smo izbacili hranu, jer vrijeme je pojedincima za odlazak na dijetu, a izbacili smo i glazbu jer su nam pune uši onih navijačkih pjesama što su treštale poslijednjih dana. Nema ni standardnih viceva jer  konobarima koji se ubijaju od posla nije do šala. Sve u svemu, nekom bolje, nekom gore, al kafić s radnim vremenom od 0 do 24 radi i dalje.

s4

s5

s6

s7

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji