Red Purple Black

REPORTAŽA: Ludo skijanje u St. Oswaldu

IspisE-mail

sOPET U ŠKOLI SKIJANJA
Išao sam na skijanje sa svojom tetom iz Zagreba kao i svake zime. Skijam od kad sam bio skroz mali pa više ne trebam ići u školu skijanja, ali ove godine kad smo išli u St. Oswald u Austriji,  teta je prije Božića slomila nožni mali prst  pa nije mogla skijati tako da me upisala u školicu skijanja!!!!! Ooooo, neee!!!!!!!!!! Kao da sam neka mala beba!
Inače je u St. Oswaldu dosta dobro iako mi je najbolje bilo u Italiji u Selva Gardeni jer su staze puno duže, a bio je i disko za djecu u hotelu što je super! U „glupoj“ školi skijanja bilo je dosta starije djece od mene jer jako dobro skijam (heheh) pa su me stavili u stariju grupu. Učitelj skijanja se zvao Hans Jorg i nije znao niti jedan jezik pa smo se sporazumijevali kao neki pećinski ljudi! Imao je i groznu frizuru ošišanu na zdjelicu kako je bilo moderno još prije nego sam se valjda ja rodio. Cijelo vrijeme se upucavao jednoj curi u školi koja  nije skoro uopće znala skijati pa on nije baš pazio na nas druge nego samo njoj brisao snijeg sa ski odijela kad padne! Skoro sam pao u provaliju jer sam preletio preko zaleđenog kamena, a on to nije ni vidio!

Jedino što je dobro taj tip napravio je bila slika pahuljica na mojoj kapuljači na kojoj se stvarno vidi da pahuljice izgledaju kao nacrtane zvjezdice. Cool!

s1

Dok sam ja bio u školi teta je šetala i imala je jedan ludi događaj! Išla je u kemijski WC onaj na ulici i kad je bila unutra došao je bager premjestiti WC i skoro su je digli skupa s WC-om (hahhahahaah). Onda je bila jako živčana zbog toga pa je naručila u kafiću neko grozno piće koje se zove bombardinjo. Malo sam probao jer to svi tamo piju. Piće je žuto i ona kaže da se radi od konjaka i jaja! Fuuuuuuj! Nemojte to nikad piti osim ako niste potpuno ludi!!!

s2

St. Oswald je dobro mjesto baš za djecu jer ima odvojen dio staze gdje možeš skijati između zečeva. Ne pravih naravno, nego kao kipova u obliku zečeva na skijama. Jedino se neka djeca zalete u to pa se „raspadnu“ poput budala.  I neke starije žene se tamo uče skijati pa poruše cijelu školu. Većina njih je podeblja i imaju roza odijela sa ružama! Fuuuj! Teta kaže da to više ne nose ni kumice iz Ljubeščice. Ta Ljubeščica je valjda neko selo u  Zagorju, nemam pojma!

s3

Jednom sam navečer išao s tetom u kao neki disko gdje je muzika u živo. Grozno je, jer tip pjeva na njemačkom neke pjesme kao na svadbama i onda seljaci plešu. Teti je to bilo zabavno i htjela je plesati sa mnom, zbog čega je mene bilo sram. Odlučio sam da ne idem više nikada s njom u disko da me ne sramoti.

No svejedno, jedva čekam slijedeću godinu jer će tada teta moći skijati pa valjda neću opet morati u školicu za male bebe!

s4

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji