Red Purple Black

(Tjedna) NAGRADNA IGRA: Tko rano rani…

IspisE-mail

DRAGAN JAKIĆ, MAJA LOVRINČEVIĆ ĐOLEK, MIRKO ANČIĆ, MAJA AVDIĆ,  PREDRAG VUČETIĆ  OVOTJEDNI SU DOBITNICI NAGRADNE IGRE
Još nije kraj, a snijega ovog vikenda ima na pretek. Mailovi koji su stigli ubačeni su u bubanj te izvučeni dobitnici. Svima ostalima više sreće slijedeći tjedan!

Dobitnici ovog tjedna su:

1. DRAGAN JAKIĆ iz Metkovića osvojio je ručak za dvoje u SKI baru hotela PAHULJICA na Vlašiću. Informacije o načinu preuzimanja nagrada možete dobiti u redakciji DalmacijaSKI, na broj 095/573-5317.

2. MAJA LOVRINČEVIĆ ĐOLEK iz  Splita osvojila je 2 x dnevni ski pass koji daruje skijalište STOŽER-VRANA na Kupresu. Informacije o načinu preuzimanja nagrada možete dobiti u redakciji DalmacijaSKI, na broj 095/573-5317.

3. MIRKO ANČIĆ iz  Splita osvojio je 2 x dnevni ski pass koji daruje hotel AdriaSKI na Kupresu. Informacije o načinu preuzimanja nagrada možete dobiti na recepciji hotela AdriaSKI, 00387 34/275-100.

4. MAJA AVDIC iz  Dubrovnika osvojila je Washingbag iz asortimana trgovine sportske opreme OZONSPORT iz Zagreba. Informacije o načinu preuzimanja nagrada možete dobiti u redakciji DalmacijaSKI, na broj 095/573-5317.

5. PREDRAG VUČETIĆ sa otoka Hvara je dobitnik jednodnevnog izleta na Kupres za jednu osobu u organizaciji putničke agencije KONDOR LINE PUTOVANJA iz Splita. Za daljnje informacije obratiti se agenciji "Kondor line putovanja" na brojeve telefona 021/483-700 ili 483-701.

Idući četvrtak nove nagrade

Da bi sudjelovali u nagradnoj igri pošaljite svoje podatke na nagradna@dalmacijaski i ulazite u bubanj. U mailu možete naglasiti koju nagradu bi ste željeli.
Izvlačenje nagrada je tjedno (svaki četvrtak), a imena dobitnika biti će objavljena na portalu. Putem jednog e-maila može se prijaviti najviše jedna osoba u jednom tjednu.

I narednog tjedna nagrađuju vas OZONSPORT iz Zagreba, vlasnici skijališta ADRIASKI, STOŽER VRANA i ROSTOVO, Hotel PAHULJICA, dugogodišnji partner agencija KONDOR LINE PUTOVANJA i drugi…  
 

     

     

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji