Red Purple Black

Ski izlet na Jahorinu

IspisE-mail

IDEMO VEĆ OVAJ VIKEND
Pojedini splitski skijaši već ovaj petak, 4. ožujka krenut će organizirano na vikend skijanje na olimpijsku ljepoticu Jahorinu, a kako se u zakupljenom hotelu i rezerviranom autobusu može pronaći još pokoje mjesto, prava je prilika da im se i vi pridružite.


Polazak je planiran u petak ujutro u 11 sati ispred hotela Park u Splitu, a povratak u nedjelju 6. ožujka, sa stajanjem u Sarajevu, oko 21 sat.
Cijena ovog aranžmana koji uključuje dva polupansiona (doručak i večera) u hotelu Kristal pokraj baby lifta i ski lifta Poljice, prijevoz i osiguranje od nezgode, iznosi 666 kuna, odnosno 90 eura. I oni koji bi na ovakav put krenuli osobnim automobilima, mogu se pridružiti, a za njih smještaj u hotelu osiguran je po cijeni od 60 do 70 eura. Djeca imaju određene popuste.

Cijena cjelodnevne ski karte na Jahorini iznosi 30 KM, dok je poludnevna 20 KM. Oprema se može iznajmiti na skijalištu, ali i u hotelu gdje se boravi po povoljnoj cijeni od 10 KM.

Svi koji se u zadnji tren odluče pridružiti splitskoj ekipi, moraju se što prije javiti Toniju Alujeviću na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili mobitel 098 83 20 77 te uplatiti akontaciju od 200 kuna po osobi (za djecu 140 kuna) na račun Splitske banke 2330003-3201914207 s naznakom aranžman -broj ljudi- za Jahorinu –ime i prezime.
Nakon toga, potvrdu o uplati kao i podatke s imenom i prezimenom, OIB-om, brojem mobitela i potrebnim sobama, također uputiti na navedenu mail adresu. Ostatak uplate izvršit će se na samoj Jahorini.

Dovoljno snijega na stazama kao i sve druge pogodnosti koje Jahorina pruža, svima garantiraju dobar provod i vrhunsku zabavu.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji