Red Purple Black

I skijanja i zabave

IspisE-mail

JOŠ JEDAN ZANIMLJIVI VIKEND PRED NAMA
Sva skijališta u okruženju, osim Bjelolasice i Blidinja, ovog vikenda bit će u funkciji, a nadležni na njima učinili su sve da omoguće dobro skijanje i dobru zabavu svim gostima.
Uz skijanje na Vlašiću, hotel Pahuljica ispred svog ski bara organizira ove subote 5. ožujka u vremenu od 12 do 16 sati "Smiroff Open Air Party" na kojem će nastupiti zenički DJ i producent Fedja Knajdl iz Control Music organizacije.

Istog dana u hotelu Bistrica na Jahorini, s početkom u 20 sati, održat će se izbor Miss Jahorine za Miss RS za Miss BiH pa će pojedini gosti ove planine moći, uz skijanje popratiti i ovo zanimljivo događanje.

I u Kupreškoj kući na Stožeru biti će zabavno kao i svakog vikenda, dok će na susjednoj Čajuši vikend uz skijaše iz Dalmacije proteći i u natjecanjima za 3. Otvoreno prvenstvo Herceg Bosne u alpskim disciplinama. U subotu su na rasporedu slalomske, a u nedjelju veleslalomske utrke.

Na Brusnici će ovog vikenda biti održano natjecanje u pravljenju kotlića, koje se već treću godinu za redom održava u RC Brusnica. Tako će se mnoge ekipe ove subote, s početkom u 12 sati okušati u kuhanju gulaša.

Na drugim skijalištima također će biti zabavno, a uz dnevno skijanje na mnogima, poput Bjelašnice, Platka ili Busovačkih staja moći će se uživati i u noćnom skijanju.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji