Red Purple Black

Zapis sa nesvakidašnjeg skijanja na Sljemenu

IspisE-mail

sČITATELJICA REPORTERKA
Tekstovi i fotografije o načinu na koji su hrvatski ljubitelji skijanja proslavili veliki Kristalni globus Ivice Kostelića, obišle su svijet, jer grupa skijaških „fanatika“ skijali su niz sljemensku stazu samo u donjem rublju, a među njima bilo je i mladih i starih, i debelih i mršavih, i onih na četiri noge i onih u ruksaku. Nesvakidašnje događanje, ali i sljemensku prirodnu idilu drugog dana proljeća, zabilježila je i Draženka Jelić koja nam je velikodušno poslala svoje fotografije i kratak tekst.
- U utorak su se na Sljemenu okupili novinari, navijači i ljubitelji skijanja. Još se čekalo da dođe On, zbog koga su došli i stigao je... Ivica Kostelić u pranji simpatične djevojke Elin, koja za svaku pohvalu odlično govori hrvatski jezik.

s1

s2

s3

Veselje je postalo još veće, nastala je gužva, svi su mu željeli čestitati i dobiti autogram, a Ivica je zahvaljivao za čestitke i uz osmijeh strpljivo dijelio autograme.

s4

s5

s6

s7

Glavni akteri ove proslave početkom ski sezone obećali su ako Ivica osvoji Veliki globus da će skijati polugoli na Crvenom spustu i sada po sunčanom i prohladnom vremenu bili su spremni.
Riješili su se viška odjeće... još samo koja fotka sa Prvakom i to je to... mogu
krenuti niz Crveni spust, i krenuli su.

s8

s9

s10

s11

s12

s13

Pridružilo im se još fanova, bila je to raznolika dob u godinama tako da se skijao i
maleni dječak sa svojim ponosnim tatom, a jedva da je provirivao iz njegovog ruksaka
na leđima.
Bilo je veselo i zabavno prisustvovati ovako neobičnom događaju – piše Draženka.

s14

s15

s16

s17

s18

s19

s20

s21

s22

s23

s24

s25

s27

s28

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji