Red Purple Black

Ovog vikenda akcija uređenja Babanovca

IspisE-mail

PONJETI SA SOBOM DOBRU VOLJU
Kao i nekoliko godina ranije, udruženje građana Vlašić planet života i ove godine organizira akciju čišćenja i uređenja Babanovca , kojom bi se dodatno uredio i oplemenio ovaj značajni dio zimsko-rekreacijskog centra na Vlašiću.


- Obavještavamo i pozivamo vlasnike objekata na Vlašiću i ljubitelje prirode da u subotu, 21. svibnja 2011. godine s početkom u 9.30 sati, za kada je planirano okupljanje ispred Vlašićke konobe, planiramo organizirati akciju uređenja Babanovca na kojoj bi vršili sezonsko postavljanje ogradica na zelenim površinama, osvježili postavljene rekreacijske sadržaje poput klupa ili ljuljački, otvorili još jednu novu zelenu površinu na centralnom platou te pokupili nakupljeno smeće po javnim površinama, šumi i putevima unutar naselja.
U akciji će biti osiguran ručak i napitci, a molimo sve zainteresirane vlasnike da sa sobom ponesu nešto od alata (lopata, grablje, kolica i slično), a ostali dobru volju i raspoloženje – između ostalog stoji u pozivu koji su poslali iz udruženja Vlašić planet života. 

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji