Red Purple Black

Festival avanturističkih sportova na Vlašiću

IspisE-mail

s1PRIGODA ZA AKTIVAN VIKEND
Spas od visokih vrućina i odličnu nesvakidašnju zabavu, možete dobiti ako se ovog vikenda uputite na Vlašić, gdje se od 15. do 17. srpnja održava prvi BIH Festival avanturističkih sportova - Adventure festival Vlašić 2011.

Promocija turizma na otvorenom, aktivni odmor uz zdrav način života u turističkim destinacijama Bosne i Hercegovine, promocija turističkih operatera, edukacija turističkih djelatnika te zaštita okoliša kao bitni čimbenik u razvoju zdravog turizma, neki su od ciljeva ovog festivala, za čiju su inicijativu zaslužni brojni entuzijasti, ali i profesionalci zaljubljeni u prorodu, njeno očuvanje i sport.

Prema rasporedu za petak je predviđen dolazak gostiju, okupljanje sudionika i registracija te okrugli stol o turističkim strategijama.

U subotu je službeno otvaranje festivala, prezentacije quad vozila, mountain bikea te različitih igara i aktivnosti, demonstracija paraglidinga, projekcija aktualnih filmova, brdska vožnja biciklom, paintball, skate kao i izrada grafita te različiti zabavni program uz nekoliko okruglih stolova na kojima će sudjelovati turistički djelatnaci.

Nedjelja je rezervirana za ribolov na Ugru, hiking i tracking ture te dodjelu nagrada i završetak festivala.

Sve aktivnosti odvijat će se na Vlašiću kao i tamošnjim turističkim objektima, a organizatori i inicijatori nadaju se kako će ovo događanje proći uspješno te postati dio tradicionalne turističke ponude u BIH.

s1s1

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji