Red Purple Black

Nova mapa i promotivni film sa Jahorine

IspisE-mail

PUNOM PAROM U PROMIDŽBU PLANINE
Uz rješavanje niza tehničkih pitanja, vezanih uz staze, liftove i skijanje, u Olimpijskom centru Jahorina ove su godine dali naglasak i na bolju promidžbu ovog centra pa je izrađena nova mapa skijališta, napravljeni su novi promotivni filmovi, a radi se i na novom izgledu matične web stranice.

- Umjesto dosadašnje karte skijališta sada imamo novu realističnu mapu sa svim relevantnim podacima koji su skijašima potrebni, od panorame skijališta preko ski staza i liftova sve do najmanjih elemenata koje jedna mapa treba imati. Prema vani predstavit ćemo se i promo filmovima o Jahorini, novim fotoalbumima ali i radimo na potpunom redizajnu naše stranice, a sve u svrhu predstavljanja Jahorine na jedan moderan i nov način – kazala nam je stručna suradnica za odnose sa javnošću, marketing i prodaju Zorica Stojanović.

Klikni i uvećaj...

Da su u Olimpijskom centru odlučili napraviti nekoliko velikih koraka naprijed, kako na stazama tako i u svim ostalim pratećim segmentima, kazuje i podatak o nastojanjima nadležnih da realiziraju ideju on-line prodaje ski passova, čime se žele smanjiti problemi koji su nastajali zbog gužvi pri standardnoj kupovini skijaških karata.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji