Red Purple Black

Prvi međunarodni sajam zimskih sportova u Zagrebu

IspisE-mail

U STUDENOM NA VELESAJMU
Međunarodni sajam skijanja, zimskih sportova i prateće industrije, ZimSki Show 2011, održat će se po prvi puta na Zagrebačkom velesajmu od 10. do 13. studenog ove godine, a na njemu će se predstaviti proizvođači, distributeri i servisi opreme za zimske sportove te putničke agencije i nakladnici knjiga i časopisa vezanih uz ovu temu.

Aktivan zimski odmor, s naglaskom na skijanje, bit će glavna tema događanja, a cilj cijelog projekta je ljudima približiti ljepote zime i pobuditi im zanimanje za fizičkom aktivnosti tijekom tog doba godine.
Svi zainteresirani koji budu pohodili ZimSki Show, moći će se upoznati s proizvodima i uslugama namijenjenim zimskim sportovima, putničkim aranžmanima i zimskim destinacijama, dodacima prehrani za sportaše i rekreativce, fitnessima, teretanama i wellnesima kao i sportskom literaturom.

Osim izložbenog dijela programa, sajam će sadržavati i niz tematskih tribina, kojima je svrha davanje odgovora na mnoga važnih pitanja iz područja zimskih sportova. Tribine će se održavati prva dva sajamska dana u poslijepodnevnim satima, a sve su tribine javne. Na njima će nekoliko desetaka tisuća posjetitelja, koliko ih organizatori očekuju, saznati niz informacija o najnovijoj skijaškoj opremi, novostima iz snowboarda, hrvatskim skijalištima, školama skijanja, putovanjima, hrvatskoj skijaškoj reprezentaciji, ali i novostima iz ostalih sportova, poput klizanja ili hokeja.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji