Red Purple Black

Program ZimSkog Showa

IspisE-mail

ČETIRI DANA ZANIMLJIVOSTI
Organizatori ZimSkog Showa 2011., koji će se održati od 10. do 13. studenog na Zagrebačkom velesajmu, utvrdili su točan raspored događanja i satnice iz kojeg se iščitava da će sva četiri dana ovog Međunarodnog sajma skijanja, zimskih sportova i prateće industrije, svi poklonici zimskih sportova i rekreacije, moći za sebe pronaći niz zanimljivosti.

Službeno otvaranje showa je u četvrtak 10. listopada, a taj prvi dan rezerviran je za Hrvatski skijaški savez, hrvatska skijališta, zbor učitelja i trenera, predstavljanje turističkih agencija i osiguravajućih društava te proizvode vezane uz zdravlje sportaša. Drugog dana predstavit će se hokejaški savez, klizanje, ali i proizvođači opreme Rossignol, Fischer i Atomic te serviseri ski opreme, koji će prezentirati novosti na ovu temu. I u subotu, trećeg dana showa predstavit će se neki od proizvođači skija, a posebno pancerica i obuće.

U subotu i nedjelju bit će organiziran buvljak skijaške i ostale zimske opreme, a tijekom sva četiri dana predstavit će se kompletna snowboard scena, uz organiziranje posebnih party programa, a kako je vidljivo, u četiri dana sve posjetitelje očekuje niz noviteta i mnogo dobre zabave.

Cijeli program možete pogledati OVDJE...

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji