Red Purple Black

Održan ZimSki show

IspisE-mail

PRILIKU ZA PROMOCIJU ISKORISTIO MALI BROJ IZLAGAČA
Prvi sajam zimskih sportova i ponude ZimSki show 2011., koji se održavao u sklopu zagrebačkog Velesajma, službeno je zatvoren u nedjelju 13. listopada, a na njemu su se predstavili neki od proizvođača ski opreme, mediji, nakladnici, turističke agencije, osiguravajuća društva, trgovci skijaške infrastrukture, proizvođači dodataka hrani i druge djelatnosti usko povezane sa zimskim sportovima.

Ova sajamska priredba otvorena je u četvrtak, a službeno ju je otvorio Igor Rađenović, voditelj poslovnice Velesajma. Već prvog dana predstavljen je Hrvatski klizački savez, o kojem je govorila Morana Paliković Gudelj. Tijekom četiri dana održavale su se tematske javne tribine, ali i predstavili ostali zimski sportovi pa je predsjednik Hrvatskog skijaškog saveza Miho Glavić govorio o dosadašnjim uspjesima i planovima skijaša te predstavio predstojeću Zimsku kraljicu na Sljemenu. O hokejaškim klubovima u Hrvatskoj, a posebno uspjesima Medveščaka govorio je predsjednik Hrvatskog hokejskog saveza Nikola Švigir.

Jedna od tema na ZimSkom showu bila je i ponuda turističkih agencija, a svoj obol u izlaganju i raspravi dali su predstavnici Generalturista, Kompasa, Atlasa i Izazova. Predstavnici Allianz osiguranja, Generali osiguranja i Croatia osiguranja, posjetitelje su upoznali s važnim čimbenikom u putovanju na skijanje, putnim zdravstvenim osiguranjima.
A predavači na tribini o zdravlju i prevenciji bili su liječnici dr.med. Nataša Desnica, prof.dr.sc Miroslav Hašpl i doc.dr.sc Igor Borić.

Prvi sajam prošao je svoje „porođajne muke“, a ono što mu se tek može zamjeriti je mali broj izlagača iako je posjetitelja bilo više nego dovoljno, jer su Zagrepčani i gosti u isto vrijeme mogli posjetiti  čak 5 sajmova, među njima i popularni Interliber.
Posljednja dva dana sajma organiziran je svojevrstan "Buvljak", na kojem su posjetitelju mogli prodavati i kupovati svoje rabljene rekvizite i opremu.

Mogućnost predstavljanja skijališta, ovaj su put iskoristili tek predstavnici hrvatskih skijališta Sljeme, Bjelolasica i Platak, a organizatori se nadaju kako će predstavnika ostalih skijališta i svih drugih segmenata zimskih sportova i putovanja, slijedeće godine biti daleko više.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji