Red Purple Black

Sajam rabljene opreme mijenja lokaciju i vrijeme održavanja

IspisE-mail

U SUBOTU ISPRED MALE DVORANE NA GRIPAMA
Iako uredno dogovoren s nadležnima za prostor u splitskoj dvorani na Gripama te najavljen, sajam rabljene skijaške opreme neće se održati u prostoru gdje se nekada godinama održavao, već će vlasnici opeme, koji je žele zamijeniti ili prodati, istu moći ponuditi zainteresiranima u subotu 10. prosinca, u vremenu od 9 do 12 sati na parkingu ispred male dvorane na Gripama.

Do ove je promjene došlo jer su, unatoč prvotnim dogovorima, kako su nam kazali organizatori, iz javne ustanove Sportski objekti Split, tražili da im se plati korištenje prostora na ulazu u veliku dvoranu, na što organizatori ovog sajma, koji je uglavnom nekomercijalan, nisu mogli pristati.
Nakon razmišljanja i sagledavanja mogućih opcija, prihvaćena je ideja da bez posebne organizacije, ljudi donesu svoju rabljenu skijašku opremu ispred male dvorane.

Organizatori ovim putem pozivaju sve one koji žele neodgovarajuću opremu zamijeniti ili prodati te oni koji žele nabaviti neki potreban komad opreme po niskoj cijeni, da im se u subotu pridruže na navedenoj lokaciji.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji