Red Purple Black

Dalski caffe br. 24

IspisE-mail

ČEKAJUĆI SUTRA
Dok se Mimi još kupala, posjetitelje birtije je plašio Drekavac, kupreški Yeti, mitsko biće opaženo u blizini Kupresa.  Najave prvih pahulja istjerale su posljednje kupače iz mora i utjerale goste u kafić. Promatrale  su vremenske prognoze kao što kladitelji gledaju rezultate na teletextu. Vrijeme se kratilo politikom i vicevima.

Bruno je imao ulogu vječne tampon zone bez tampona, a Nina je čekala s kolačima u kafiću, i čekala, i čekala, i čekala... I sad ima još više vježbi u teretani. Pahuljitiku (kombinaciju gledanja pahulja na freemeteo i bistrenja politike u regiji) prekidala su povremena izvješća sa skijanja. Gnn, Niz2 i Skijozo pokazali su kako se i u jesen na Pilztalu, Hintertuxu i Kronplatzu, može lijepo naskijati, a i snimiti fenomenalne i zanimljive fotografije.

Ovako je to uradio Niz2

Ovako Skijozo

A ovako Gnn

Simo je puštao glazbu, pomalo zaboravljenu, a Goldi je ovaj put umjesto glazbe nudio poslovice.

Čitali smo o nepravdi kaštelanske policije od Tihe. Doista bi iskusnima granicu dozvoljenih promila trebalo povećati. 0,8 je dozvoljeno u brojnim državama Europe.

Posjetitelji kafića umjesto Big brothera mogli su pratiti reality show: „Izgradnja vodosustava za umjetno zasnježivanje na Vlašiću“, preko Jaskovih kamera i uz navijanje dežurnog optimiste Roa. Naš 208 tvrdi kako će na Vlašiću ubuduće biti naskijavanja umjesto nasanjkavanja. Sve je nekako postalo naopako i snijeg pada sredinom listopada, a sredinom prosinca ga nema ni u Alpama, dok se istovremeno u Srbiji skija. Nekad je dolazak Čupavog u Kaštelanski zaljev bio ravan opažanju kita,  a danas češće ima u backgroundu more nego četinarske bosanske šume.

I u kafiću manje ljudi zbog tamo nekog Marka Zuckerberga.

BHZD humor
 

Mujo: Suljo koje ti zene vise volis, ove sto puno pricaju ili ove druge? 
Suljo: Koje druge?

Mujo piše dnevnik: "Ova kiša pada već danima. Fata je skroz depresivna zbog toga, samo stoji i gleda kroz prozor! Ako kiša nastavi padat još koji dan, morat ću ju pustit u kuću!"

Ulaze Mujo, Haso, Fata, mali Perica, Ivica, zeko, medo, Chuck, Žak, Bosanac, Slovenac, Srbin, Crnogorac, Hercegovac i plavuša u kafić.. na to će konobar: 'šta je ovo, neki vic?'

Pita žena muža: – Šta bi ti uradio kad' bih ja pala u rijeku?
Muž: – Potrčao bih u susjedno selo po pomoć. 
Žena: – Ah, pa to selo je jako daleko.
Muž: – Za tebe draga, ja bih trčao i dalje!

Kupio Mujo burek i prečicom ide kući. Kad je zašao u park, razmota burek i zagrize.
Odjednom iz grma začuje glas: Daj to vamo!
Okrene se i pogleda, kad ovaj iz grma opet: Reko sam ti, daj to vamo!
Kaže Mujo: Ma ne dam ti bolan, to je moj burek!
- Ma hebo te burek..... daj mi taj papir!

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji