Red Purple Black

Dalmatinci isprobali ovogodišnji snijeg na Kupresu

IspisE-mail

MALO PRIRODNOG, MALO UMJETNOG I SKIJANJE ZAGARANTIRANO
Iako su brojni Dalmatinci s nestrpljenjem čekali prva ovosezonska otvaranja skijaških staza na skijalištima u blizini, u subotu i ponedjeljak na Čajuši ih je, zbog blagdana koje mnogi provode u krugu obitelji, bilo tek nekoliko stotina, od kojih se većina slaže da su uvjeti za skijanje bili odgovarajući.

I dok su neki uživali u skijanju, prilagodivši se uvjetima, drugi su imali neke zamjerke na visinu snježnog pokrivača i uređenje staze, no većina ih je, ako se u obzir uzme mala količina prirodnog snijega i topli vremenski uvjeti koji su vladali do nedavno, pohvalila trud nadležnih i pripremu staze „S“. 

Kako smo doznali od nadležnih, za uređenje staze „Vuk“ ipak će trebati još poneki centimetar snježnih oborina, jer snježne topove, zbog potrebe za uređivanjem staze „S“, nisu u mogućnosti preseliti na drugu stazu. Za sada i ova jedna staza te funkcioniranje dvosjeda i četverosjeda bit će dovoljni rekreativcima. Ako se prognoze pokažu točne i za novogodišnje praznike padne novi snijeg, u funkciji će biti i ostali dijelovi ovog za Dalmatince popularnog skijališta.

Foto: M.Č.

 

 

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji