Red Purple Black

Vikend u Središnjoj Bosni pun skijanja i zimske radosti

IspisE-mail

Novi snijeg koji je okupao Središnju Bosnu i njene zimske centre donio je radost ljubiteljima skijanja. Obzirom da je školski raspust na kraju, ovaj vikend je bio prilika da se bezbrižno uživa u snježnim čarolijama.

Na Vlašiću je situacija odlična, snijega ima preko 50 centimetara a ski - staze su cijeli siječanj u funkciji uz posebno atraktivno noćno skijanje.
Na Vlašiću ne manjka ni noćne zabave u brojnim ugostiteljskim objektima a proteklog vikenda posjetitelji su mogli uživati u nastupima Ibrice Jusića i stand-up komičara.


Vlašić, Foto vlasic-online.com

U Ski centru Pridolci kod Busovače sa radom je završila druga smjena škole skijanja. Polaznici su bili učenici iz cijele BiH a danas sa radom počinje treća smjena.


Pridolci (Busovača)

Protekli je vikend i na Busovačkim stajama obilježen velikom posjetom turista iz cijele regije. Počevši od onih najmlađih koji su po prvi put započeli svoje skijaške korake do onih iskusnih skijaša koji su uživali u svakom trenutku u zimskoj idili Busovački staja.


Busovačke staje

Odlična atmosfera vladala je i na Rostovo kojeg su pohodili brojni turisti iz BiH i Hrvatske. Idealno vrijeme i staze omogućile su skijanje i sanjkanje.


Rostovo

Nedjelja, posljednji dan zimskog školskog odmora, vrijeme pogodno, dobro očišćena cesta, vidljiva signalizacija, dovoljno snijega i kvalitetno pripremljena staza za skijanje, topovi za pravljenje snijega u pripremi, ugrijan restoran za okrijepu, ispravan ski-lift ili vertikalni transport kako se to moderno kaže, čist zrak, predivna priroda i tereni za šetnju za one koji ne skijaju, dovoljni su razlozi da se posjeti SKI centar „RANČE“ na Poljanama kod Jajca.


SKI centar „RANČE“ na Poljanama kod Jajca, Foto:GlasJajca

Izvor: Sredisnjabosna.ba

KOMENTARI

Prijatelji