Red Purple Black

Pedesetak mladih sportašica i sportaša na pripremama u Sloveniji

IspisE-mail

ZIMOVANJE SPORTSKIH KLUBOVA MARINA KAŠTELA
Gotovo pedeset djece zaputilo se odmah nakon nove godine, u pratnji trenera, psihologice i liječnice, na tjedan dana zimskih treninga u Kranjskoj Gori. Bile su to još jedne zimske kondicijske pripreme za jedriličare, veslače i odbojkašice Marine Kaštela.

Kao i obično, djeca su se okušala u skijaškom trčanju, skijanju, klizanju na ledu, a slobodno vrijeme proveli su u tipičnim zimskim igrama: grudanje, sanjkanje... Iako ih je ove godine dočekala iznenađujuće mala količina snijega, bilo je dovoljno da se svaki dan odrade treninzi na skijama, a kada je treću večer napokon pao svježi snijeg, veselje djece je bilo neizmjerno. Svježi snijeg iskoristili su sutradan za napraviti „snježnog optimista“ i zaigrati „odbojku na snijegu“.

Odbojkašice su posjetile OK Kamnik u Kamniku, te OK Triglav u Kranju, i s njima odigrale trening-utakmice. Na povratku je cijela grupa posjetila Bled i njihov veslački klub, te Muzej krapinskog pračovjeka u Krapini.

Kao i svake godine, za mlade sportašice i sportaše pobrinula se vrijedna ekipa Počitniškog doma Srednji Vrh, čiji im je topli dom i hrana dao energiju za naporne treninge.

 

KOMENTARI

Prijatelji