Red Purple Black

Fotoreportaža: Kako izgleda oblačni petak na Kupresu

IspisE-mail

KIŠA, SNIJEG, MAGLA I RADNI DAN
Ovog je petka nekoliko kaštelanskih boardera spakiralo svoju opremu i uputilo se put Kupresa i Čajuše kako bi u vrijeme radnog dana, kada su gužve na ovom popularnom skijalištu daleko manje, uživali u velikim količinama adrenalina. Taj užitak željeli su, kroz fotografije podijeliti i s nama, ali su ih u tome spriječili vremenski uvjeti pa nam je ostala tek priča o „buđenju“ skijališta i oblacima i magli na nebu.

Kako su nam kazali, u jutarnjim satima skijaši su se na Čajuši mogli izbrojati na prste dvije ruke, a optimistično nisu djelovale niti kapi kiše koje su se svako malo pojavljivale. No, probijanjem ponekog sunčevog tračka i skijaša je bilo sve više, a kišu je nešto kasnije zamijenio blagi snijeg. Magla koja se vidjela na stazama nije bila obećavajuća, a s velikom količinom vlage bila je i glavni krivac što fotoaparat nije bio u upotrebi na stazama.

Naši su boarderi ipak uživali, jer za njih je pomalo raskvašena podloga bila odlična, tek nešto lošije su prošli skijaši, a uživali su i brojni mali sanjkaši u blizini. Petak je prošao u ugodnom druženju i za veći broj umirovljenika, koji su na Kupres došli organizirano, te su vrijeme osim na snijegu, kratili i u „Ognjištima“, uz vrući čaj i zajedničku pjesmu.

 

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji