Red Purple Black

TJEDAN SKIJANJA SAM0 149 EURA

IspisE-mail

Iako su na Jadranu plaže još odlično popunjene, a more ugodno za kupanje, na tržište su stigli i prvi skijaški aranžmani za ovu zimu, pa svi koji su otplatili kreditne obroke za ljetovanje, mogu početi s novim zaduženjima za zimske radosti.

Naime, oni koji se odluče za rezervacije ovogodišnjeg skijanja do prvog dana studenog, u takozvanom "First minute" aranžmanu, osim znatno niže cijene dobivaju i poklon-bon u iznosu od 10 do 100 eura, ovisno o vrijednosti aranžmana.

Tako se tjedni aranžmani u talijanskim skijalištima Passo Tonale, Aprica i Santa Catarina, ako se rezerviraju i počnu uplaćivati već sada, nude po cijeni od samo 149 eura, a u tu cijenu je uključeni skipass.

Hrvatske turističke agencije računaju ove godine sa znatno većim brojem skijaša nego lani kada je nepovoljan raspored zimskih školskih praznika mnoge obitelji ostavio kod kuće. Ove godine, vraćanjem starog rasporeda zimskih praznika, procjenjuje se da će na snijeg otputovati oko 250 tisuća naših građana, od čega trećina u agencijskim aranžmanima, trećina će smještaj i put organizirati sami, dok će jedna trećina to napraviti preko interneta.

Domaće turističke agencije ovih su dana na tržište već izišle s katalozima ponude za Italiju, Austriju, Švicarsku, Francusku, Sloveniju, Češku, Slovačku... Cijene su uglavnom na razini lanjskih, a to znači trošak od 2 tisuće kuna do 6 tisuća kuna po osobi za tjedan dana!

Izvor: Slobodna Dalmacija

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji