Red Purple Black

Zabijelila Dalmacija

IspisE-mail

U PRVOM REDU DO MORA
Jutros je jedna Dalmatinka napisala na svom facebook profilu: „Zaspala u Trogiru, a probudila se na Vlašiću, neprocjenjivo.“, a upravo kao ona osjetili su se u petak ujutro brojni stanovnici Dalmacije, koju je prekrio gust snijeg.

Snijega je napadalo u svim gradovima i mjestima na obali, ali i otocima, a visina mu se ponegdje mjeri i centimetrima na kojima bi Dalmatincima mogli pozavidjeti i neki skijaški centri. U većini gradova škole su ostale zatvorene, a ne rade niti tvrtke koje nisu od posebnog javnog značaja.

Iz informativnih centara obavještavaju stanovnike da bez posebnog razloga ne izlaze iz kuća, posebno da što manje upotrebljavaju automobile, od kojih većina nema odgovarajuću zimsku opremu, unatoč što na glavnim prometnicama zimske službe nastoje normalizirati stanje u prometu.

U nastavku donosimo fotografije nastale jutros u Splitu, Kaštelima, Šibeniku, na Čiovu i nekim drugim mjestima, a svi koji imate zanimljivu fotografiju snijega u Dalmaciji možete je poslati na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Galerija na FACEU...


 

KOMENTARI

Prijatelji