Red Purple Black

Većina skijališta ne radi

IspisE-mail

SNIJEG STVORIO PROBLEME SKIJAŠIMA
Snijeg, kojeg mnogobrojni skijaši i nadležni na skijalištima uvijek s nestrpljenjem i velikom željom očekuju, posljednjih dana stvorio im je prave probleme, a skijanja u okružju uglavnom nema i to zbog velikih količina snijega i neugodnih vremenskih uvjeta.

Tako su veća skijališta poput Kupresa, Čajuše, Bjelašnice, Jahorine ili hrvatskog Platka, u subotu ujutro ostavila zatvorena vrata, a svi su najavili pokretanje žice kad se stvore vremenski uvjeti. Hoće li to biti tijekom dana, u nedjelju ili neki drugi dan, ostaje za vidjeti.

Na svim skijalištima su visine snijega iznad 100 cm, a iznimka je tek Čajuša gdje su nešto manje; temperature se iskazuju uglavnom u dvocifrenom minusu, a vjetar stvara dodatne probleme.

Za one koji ipak žele ovaj dan provesti na skijama, ostaje mogućnost skijanja na Vlašiću ili nekim manjim skijalištima u BIH te na Sljemenu ili Bjelolasici, no kako je Dalmacija prekrivena snježnim prekrivačem te su uvjeti na cestama neodgovarajući i daleko od kvalitetnih, mogućnost skijanja očito će ostati za one koji se nalaze u neposrednoj blizini tih skijališta.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji