Red Purple Black

Kupres odsječen

IspisE-mail

CESTA ZAMETENA, DALMATINCI PRISILJENI OSTATI KUĆI
Iako je u srijedu ujutro većina skijališta u Hrvatskoj i BIH službeno radila, Dalmatinci su rijetko iskoristili priliku skijanja na nekom od njih, i to uglavnom zbog problema u prometu i pojedinih zatvorenih cesta, posebno one koja vodi do najbližeg im skijališta na Kupresu.

Tako su prema odlukama nadležnih, zbog ugaženog snijega i sniježnih lavina te jakog vjetra koji mjestimice stvara sniježne nanose,  zatvorene ceste M15 Livno- Šujica- Tomislavgrad, M16 Šujica – Kupres, a na području općine Tomislavgrad zatvorene su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste. Na području BIH zatvoren je i dio cesta kroz mostarsko-jablaničko područje, cesta Drvar-Glamoč, Kupres-Šipovo i brojne druge.

Promet se odvija, ali otežano i na području od Stolca do Neuma, između Jablanice i Prozora, Mostara i Širokog Brijega te Sarajeva i Pala.

Zbog bure, snijega i poledice u Hrvatskoj se u srijedu nije vozilo dionicom A1 između Svetog Roka i Maslenice, dionica između Delnica i Kikovice na A6, D1 na području Udbina-Gračac-Knin, D25 Gospić-Karlobag te cijeli niz manjih prometnica u snjegom i burom okovanim dijelovima Hrvatske.

Stanje na cestamo možete pratiti OVDJE...


Na Čajuši dans ima preko metar snijega...

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji