Red Purple Black

Otežano prometovanje prema skijalištima

IspisE-mail

I DALJE LEDENO STANJE NA PROMETNICAMA
Hoće li Dalmatinci ovog vikenda na skijanje, ovaj put ne ovisi o radu skijališta, koja su se uglavnom pobrinula za svoj normalan rad, već o stanju puteva koji vode do skijališta te o još jednom najavljenom valu padalina, koji bi mogao pogoršati ionako teško stanje u prometu Dalmacijom i zaleđem.

Prema informacijama ovog jutra zatvoren je promet na brojnim cestama BIH pa tako i na  magistralnom putu Livno – Šuica. Drugi putevi, koji vode od Dalmacije prema svim dijelovima Bosne, službeno su otvoreni, ali je na većini otežano prometovanje zbog količina snijega, jakog vjetra koji stvara snježne nanose i izuzetno niskih temperatura pri kojima ne djeluju materijali za posipanje.

 

U petak ujutro u Hrvatskoj je zbog bure bio zatvoren promet  na Dalmatini između čvorova Sveti Rok i Maslenica te na A6 između čvorova Delnice i Kikovica, državna cesta D54 od Maslenica do Zatona Obrovačkog te dio magistrale od Karlobaga do Svete Marije Magdalene, a zbog snijega bio je zatvoren cijeli niz lokalnih cesta.

U upozorenju iz HAK-a navedeno je da je prometovanje otežano na cestama u Gorskom kotaru, Lici, Dalmaciji i središnjoj Hrvatskoj, a zatvorene su i pojedine ceste prema Vrgorcu i Imotskom, a i granični prijelazi Metković, Gabela Polje, Mali Prolog, Vinjani Donji i Vinjani Gornji.


Stanje na cestamo možete pratiti OVDJE...

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji