Red Purple Black

Novi snijeg – novi problemi u putovanju

IspisE-mail

DODATNI CENTIMETRI U HRVATSKOJ I BIH
Snijeg je tijekom noći i jutra padao skoro u svim krajevima Hrvatske te ga je u Splitu u subotu ujutro bilo dodatnih 6 cm, a padao je i diljem BIH pa je stvorio nove probleme vozačima u ove dvije države, čime je na minimum sveo mogućnost odlaska dalmatinskih skijaša na jednodnevna skijanja u okruženju.

Prema službenim informacijama zbog snježnih nanosa ili lavina zatvoreni su putni pravci Livno-Šuica-Tomislavgrad i Tomislavgrad-Kolo-Livno, Šuica-Kupres, Livno-Glamoč-Mlinište, Trnovo-Foča i Tjentište-Foča. Također, zatvoreni su i regionalni pravci: Drvar-Glamoč, Tomislavgrad-Prozor, Jablanica-Posušje, Ljubinje-Bileća i Nevesinje-Berkovići .

Otežano se prometuje na putnim pravcima   M-16.2 Gornji Vakuf- Prozor i M-6.1 Mostar- Gacko.
Otežano je saobraćanje i na većini ostalih putnih pravaca, posebno cestama na području Hercegovine,  jugozapadne i istočne Bosne. 

I u Hrvatskoj su zatvorene određene lokalne ceste ali i dionice A1 između čvorova Sveti Rok-Maslenica, A6 između čvorova Delnice-Kikovica, most Rječina na riječkoj obilaznici, D8 Jadranska magistrala od Bakra do Svete Marije Magdalene i državna cesta D1 Udbina-Gračac-Knin, dok je prometovanje otežano na skoro svim putnim pravcima.

Posljednje informacije kazuju da snijeg povremeno i dalje pada, posebno u planinskim predjelima.

Pogledajte fotografije koje smo napravili danas u Splitu, Kaštelima, Solinu ...

 

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji