Red Purple Black

Motorne sanjke i menadžeri na Bjelašnici

IspisE-mail

AKTIVAN VIKEND
U vikendu koji je pred nama, posjetitelji Bjelašnice imati će priliku biti dio zanimljivih događanja na ovoj planini, a sve u sklopu 9. Međunarodnog natjecanja menadžera u skijanju - AUDI RACE 2012 i prvog takmičenja motornim sanjkama u BIH – SnoCross 2012.

Međunarodno natjecanje menadžera u skijanju - AUDI RACE 2012, održat će se u subotu 25. veljače, a na njemu će sudjelovati skijaši amateri koji su ujedno članovi menadžmenta različitih tvrtki.
Natjecanje u dvije veleslalomske utrke bodovati će se u tri kategorije, žene, muškarci do 50 godina i muškarci preko 50 godina.
Svi oni koji žele sudjelovati u ovom natjecanju te su im potrebne dodatne informacije, mogu ih dobiti na web stranici www.b40.ba.

Osim menadžera na Bjelašnici će se ovog vikenda, u subotu 25. veljače i nedjelju 26. veljače,  okušati i vozači motornih sanjki u tri discipline, street race, hill climbing i snowcross, a održat će se i promotivni free style. Osim samih utrka u sklopu ovog događanja za sve gledatelje i posjetitelje bit će organiziran zanimljiv program, a zainteresirani će moći i na probnu vožnju s članovima BH moto racing teama.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji