Red Purple Black

Unatoč raskvašenom snijegu – pravac skijališta

IspisE-mail

ISKORISTITI POSTOJEĆE KOLIČINE SNIJEGA
Ovog vikenda na skijalištima u BIH i Hrvatskoj očekuje se umjeren vjetar, promjenjivo vrijeme sa sunčanim razdobljima te dnevne temperature za nekoliko stupnjeva više od nule, što bi moglo stvoriti probleme skijašima zbog topljenja i raskvašenog snijega.

No, unatoč tome većina kapaciteta na skijalištima biti će u funkciji pa gostiju ni za ovaj vikend zasigurno neće nedostajati na niti jednom od skijališta, posebno na Bjelolasici gdje se ove godine skija na maloj stazi Tintilinić na kojoj je u tijeku akcija gratis ski karte za sve koji su smješteni u objektima tamošnjeg HOC-a. Akciju su pokrenuli i na Bjelašnici gdje je u tijeku 20% popusta na kupovinu dnevnih i ski karata za noćno skijanje te na kupreškom Stožeru gdje je ovog vikenda za skijaše cijena ski karte 10 KM.

Od hrvatskih skijališta osim Bjelolasice, radit će i Sljeme gdje je u funkciji Zeleni spust i Bijela livada, dok je skijanje na Platku upitno jer u proteklih nekoliko dana liftovi nisu radili zbog neadekvatnih uvjeta na stazi.

Čajušaće i ovih dana dočekati brojne skijaše iz Dalmacije, unatoč što mnogi znaju da će zbog viših temperatura u poslijepodnevnim satima staze biti nešto lošije kvalitete.

Na Jahorini je u jutarnjim satima petka već bio veći broj skijaša, što nadležnima na tom skijalištu garantira i dobru posjećenost tijekom vikenda. Vlašićki Babanovac također pripremljen dočekuje vikend goste, a spremni su i na Rostovu, gdje kažu da je vrijeme pred nama pogodno za obitelji rekreativaca koji i čine većinu njihovih gostiju.

U cijelom nizu skijališta, koja će ovog vikenda raditi sa svim raspoloživim kapacitetima, treba spomenuti i Radušu, kao i mala busovačka i fojnička skijališta, gdje snijega ima dovoljno, a i ugostiteljska ponuda još uvijek je važan faktor u privlačenju gostiju.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji