Red Purple Black

Jahorina domaćin ADRENALIN DJ FESTA

IspisE-mail

NATJECANJE U MIKSANJU GLAZBE, ALI I ADRENALINSKI IZAZOV NA SNIJEGU
Za sve one koji vole glazbu, adrenalinske sportove i snijeg , od 16. do 18. ožujka na Jahorini će se održati ADRENALIN DJ FEST 2012., najveci DJ festival na prostorima BiH, koji će obilovati brojnim  dnevnim i noćnim događanjima, a organizatori svim posjetiteljima garantiraju dobar provod i nezaboravnu zabavu.

Sva događanja započinju u petak, kada će se tijekom dana održati prvi dnevni party, a u večernjim satima i službeno otvaranje festivala i natjecateljska noć te after party u noćnim satima u hotelu „Bistrica“. I za subotu je planiran dnevni party, revijalna noć i još jedan after party, a za sve planirano biti će postavljena bina sa tri DJ pulta, vrhunski light efekti, snow park pored bine, mnogi rekviziti te brojni animatori.
 

Festival će imati i natjecateljski dio, u kojem će natjecatelji morati pokazati svoje znanje miksanja glazbe, a za najbolje su predviđene i bogate nagrade.
 

U sklopu ADRENALIN DJ FESTA, održat će se i ADRENALIN PARK SESSIONS, program u kojem će gosti moći gledati ili sudjelovati u snowboard natjecanju, kao i i u BIG AIR BAG SESSIONU, na kojem će moći isprobati zanimljivosti big air baga.
Za zainteresirane posjetitelje biti će organiziran i snow rafting.

O svim pojedinostima i organizaciji festivala, kao i najnovijim vijestima te promotorima, zainteresirani informacije mogu dobiti na  www.djscenabih.com.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji