Red Purple Black

Skijanju još nije kraj

IspisE-mail

NIŽE TEMPERATURE  - BOLJE STAZE
Snijega na svim skijalištima u BIH i Sloveniji ima dovoljno, a ima ga i na nekim od hrvatskih skijališta, informacija je koju smo u petak dobili od nadležnih na tim skijalištima pa se može zaključiti kako je pred nama još jedan skijaški vikend.

Dnevne temperature, koje su se u posljednje vrijeme penjale poprilično iznad nule, sada su nešto niže pa nam javljaju kako će i skijanje biti kvalitetnije nego prije sedam dana, zbog mogućnosti bolje pripreme staza. Početkom vikenda na skijalištima u BIH moguća je i poneka pahulja snijega te umjereniji vjetar, dok meteorolozi za nedjelju predviđaju dosta sunca, dobre uvjete za skijanje i snijeg tek u noćnim satima.

Za one koji će ovog vikenda krenuti put Kupresa, dobra vijest da je od jutros ponovo u funkciji dvosjed na Čajuši tako da će raditi svi liftovi. Za one koji razmišljaju o odlasku do Bjelašnice, napominjemo da se tamo ovog vikenda održavaju natjecanja u skijanju i bordanju te da bi bilo zanimljivo biti dio takvog događanja.

Dio skijaša ovog vikenda planira i odlazak u Kranjsku goru kako bi u subotu i nedjelju bodrili Ivicu Kostelića i ostale naše skijaše u utrkama veleslaloma i slaloma, no svi koji se odluče moraju znati da se snježni pokrivač na tom skijalištu značajno smanjio te da rade tek rijetke žičare.

Na razočaranje skijaša iz Rijeke i okolice, ovog vikenda zbog nedostatka snijega neće raditi skijalište na Platku, dok će Sljeme i Bjelolasica raditi u skladu s uvjetima. I mala i velika skijališta u BIH radit će „do maksimuma“ kako bi svojim gostima pružila još jedan ugodan vikend.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji