Red Purple Black

Skijanje izgubilo bitku s toplim vremenom

IspisE-mail

I SKIJALIŠTE NA ČAJUŠI SPREMNO ZA VIKEND
Ako se ne upute do Jahorine i Bjelašnice ili nekog od skijališta visoko u Alpama, koji još prkose prirodi,  dalmatinski skijaši ovog vikenda neće moći uživati u proljetnom skijanju jer je većina skijališta zatvorila skijaške staze. Kako saznajemo skijalište na Čajuši je ipak otvorilo žice. Iako se pojavila poneka rupa, na stazama još ima dovoljno snijega, javio nam je Tomislav Bagarić.

Iako snijega na stazama još ima, toplo vrijeme njegovu je kvalitetu svelo na minimum, a sve će dodatno zapečatiti i kapi kiše najavljene za drugi dio petka i početak subote.

Skijanje je za ovu sezonu tako završeno na Vlašiću, Stožeru, Rostovu, a očigledno i na  skijalištima na kojima snijega još ima preko 50 cm poput Brusnice ili Busovačkih staja, Raduše ili Pridolaca.

Na Bjelolasici, Platku i Sljemenu sezona je završena i prije nekoliko dana, jer na ovim skijalištima, uslijed visoke temperature, snijeg, kojeg nije bilo u značajnijim količinama, se otopio.

No, prestanak skijanja nije razlog da se mnogi ne upute put nekog od obližnjih skijališta i uživaju u proljeću na planinama, bogatoj gastronomskoj ponudi i gostoljubivosti domaćina, koji kao i gosti mogu biti zadovoljni sezonom koja je iza njih.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji