Red Purple Black

Sezona traje još samo na Jahorini i Bjelašnici

IspisE-mail

VEĆ U RAZMIŠLJANJU O SLIJEDEĆOJ GODINI
Zeleno-smeđa boja, već neko vrijeme, zamijenila je bijelu boju na stazama obližnjih skijališta, te su nadležni u poslijednjim danima ožujka na većini od njih, proglasili završetak skijaške sezone, a vremenskim uvjetima odolijevaju tek Jahorina i Bjelašnica sa približno 30 cm snijega.

No, na Jahorini radi tek baby lift i lift Poljice, a i na Bjelašnici radi samo polovina transporta i pojedini dijelovi staza pa je za očekivati da će se i na ova dva skijališta za par dana proglasiti završetak sezone.

Na većini drugih skijališta već se zbrajaju rezultati, a mnogi su sezonu označili kao uspješnu, posebno u veljači i ožujku.
Isto tako, na skijalištima već počinju dogovori za narednu sezonu, planiraju se akcije proljetnog i ljetnog čišćenja, manje investicije i tehnički pregledi liftova i žičara.
Količinama snijega i povoljnim vremenskim uvjetima, priroda je ove godine bila milostiva, no što nadležne čeka slijedeće zime nitko ne zna pa će mnogi biti prisiljeni tehnički se osigurati kako se ne bi dogodila sezona poput one 2010/11.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji