Red Purple Black

Iz Pahuljice: Ne zatvaramo zbog financijskih problema ili pritisaka

IspisE-mail

HOTEL NA PRODAJI
Iako smo navikli na vijesti i priče o neriješenim imovinsko-pravnim odnosima, izostanku ulaganja, dugoj stagnaciji i još dužoj realizaciji privatizacije zimskog centra na planini Vlašić, vijest o zatvaranju hotela Pahuljica, koju je prije nekoliko dana objavio Dnevni avaz, a prenijeli je brojni portali među kojima i ovaj, mnoge je iznenadila, no samo nekoliko dana nakon objave iz hotela Pahuljica stigao je demantij dijela navedenog teksta.

- Špekulacije, koje su plasirane o navodnim financijskim problemima ili političkom pritisku i sukobu, su dezinformacija javnosti – tvrde u Pahuljici uz obećanje da će nakon zatvaranja menadžment hotela izaći u javnost s jasnim i konkretnim priopćenjem.

Nakon njihovog demantiranja razloga zatvaranja, Dnevni avaz objavio je i izjavu Mustafe Osmića, vlasnika hotela Pahuljica, koji je potvrdio zatvaranje i to uz obrazloženje kako je nakon 10 godina rada jednostavno odlučio hotel dati na prodaju.

- Ponuda važi za sve, tko ima novca, hotel je njegov – kazao je Osmić te također odbacio priče o bankrotu ustvrdivši da nakon 10 godina poslovanja Pahuljica nije nikome ostala dužna, ali njoj jesu.

Kako je po svemu sudeći, odluka o zatvaranju i prodaji hotela Pahuljica konačna, mnogi gosti, koji su imali priliku uvjeriti se u kvalitete i ponudu ovog hotela, koji je postao svojevrsni vlašićki brend, mogu se samo nadati da će budući vlasnici hotel voditi na istom tragu kao i dosadašnji.

KOMENTARI

Zadnji OGLASI

Prijatelji